Reklam

TÜRGEV Öğrenci Yurtları Sağlık Çalışanlarının Hizmetinde

TÜRGEV Öğrenci Yurtları Sağlık Çalışanlarının Hizmetinde

TÜRGEV Öğrenci Yurtları Sağlık Çalışanlarının Hizmetinde
04 Nisan 2020 - 18:10

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), İstanbul ve Ankara'da bulunan iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarının kullanımına tahsis etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen özverili çalışmalara destek olmak için Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na (TÜRGEV)  ait Ankara ve İstanbul’daki iki öğrenci yurdu sağlık personellerinin kullanımına tahsis edildi.

Koronavirüs ile mücadelede yoğun bir çalışma sergileyen İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi ve Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, hastane ile aynı lokasyonda bulanan Kağıthane Yükeköğretim Kız Öğrenci Yurdunun ve Hümeyra Ökten Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdunun hizmetlerinden faydalanabilecek.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun konuyla alakalı, “TÜRGEV olarak Ankara ve İstanbul’da iki yurdumuzu sağlık çalışanlarımızın kullanımına açmış bulunuyoruz. Onların bu zorlu mücadelesine bir nebze de olsa katkıda bulunabilirsek, yüklerini hafifletebilirsek ne mutlu. Sağlık çalışanlarımızın ve milletimizin her zaman yanındayız.” açıklamasında bulundu.

Yapılan tahsis hakkında konuşan Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ise, "Koronavirüs salgını nedeniyle gece gündüz özverili bir şekilde çalışan sağlık personellerimizi rahat ettirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak ön önemli önceliklerimiz arasındadır. Bu konuda bize destek olan TÜRGEV yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR