Reklam

Kapımız Vatandaşlarımıza Sonuna Kadar Açık

Kapımız Vatandaşlarımıza Sonuna Kadar Açık

Kapımız Vatandaşlarımıza Sonuna Kadar Açık
17 Ocak 2020 - 11:29

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Halk Günü Toplantılarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Köse’nin vatandaşlarla teker teker ilgilenmesi memnuniyet yarattı. Toplantıda hazır bulunan birim müdürleri ise sorunların ivedilikle çözülmesi adına ilgili birimler için notlar alıyor.

Halk Günü Toplantısı sonrası konuşan Başkan Köse ; “Burada amacımız, Safranbolu’ya ve Safranbolulu hemşerilerimize hizmetin en iyisini ve en kalitelisini verebilmektir. Olumlu geri dönüşler ise bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor” dedi.

Verilecek olan hizmetin hızlandırılabilmesi adına bire bir görüşmenin daha yararlı olacağı kanaatinde olduklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Önceliğimiz vatandaşlarımızın sorunlarını ivedilikle çözüme ulaştırmak. Bu bağlamda her Perşembe günü vatandaşlarımız ile bir araya gelerek birim Müdürlerimiz ile birlikte onların sorunlarını dinliyoruz. Bizler sorunların giderilmesi ve halkımıza hizmet için buradayız. Kapımız vatandaşlarımıza her daim sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

YORUMLAR