Reklam

Başkan Köse ‘Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız’

Başkan Köse ‘Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız’

Başkan Köse ‘Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız’
17 Ocak 2020 - 19:58

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan proje kapsamında, hastanede tedavi gören hastaların periyodik olarak ziyaret edilmesine devam ediliyor.

Safranbolu Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve her hafta cuma günleri gerçekleştirilen ziyaretlerde hastaların ve hasta yakınlarının herhangi bir konuda desteğe ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.

Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Hayatın tüm anlarında vatandaşın yanında olarak, belediyemiz ve halkımız arasındaki bağı güçlendiriyoruz. İnsanların en hassas olduğu anlar olan hastalık süreci, doğum sonrası ve yakınını kaybedenlerin duygusal anlamda bizleri yanlarında görmekten memnun olduklarını görüyoruz.

Vatandaşımızın yanında olmayı amaçladığımız çeşitli projeler arasında yer alan hasta ziyaretlerimiz onların yanında olduğumuzu hissettirmek, bir nebze olsun moral verebilmek içindir. Bundan sonrada vatandaşlarımızla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaretler esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeler veriliyor.

YORUMLAR