Reklam

ZONGULDAK- İŞKUR İŞ KULÜBÜ LİDERLERİNE EĞİTİM…

ZONGULDAK- İŞKUR İŞ KULÜBÜ LİDERLERİNE EĞİTİM…

ZONGULDAK- İŞKUR İŞ KULÜBÜ LİDERLERİNE EĞİTİM…
24 Temmuz 2019 - 16:45

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına 2019 yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran döneminde sunulan ve başarılı bulunan Projesi ‘Zonguldak -İşkur Mülakat Simülasyon Atölyesi Hazırlık Sürecinde Kapasite Geliştirme Eğitimi’ne esas teknik destekle ilgili sözleşme; BAKKA Proje Yönetim Birimi Uzmanı Ümran ÖZTÜRK tarafından yapılan bilgilendirme sonrasında Zonguldak İŞKUR İl Müdürü Gönül DEMİRSU tarafından imzalandı.

BAKKA tarafından sağlanacak destekle Zonguldak İŞKUR tarafından yürütülen İş Kulübü eğitim faaliyetlerinin daha etkin ve nitelikli olması adına İş Kulübü Liderleri ile İş ve Meslek Danışmanlarına verilecek eğitim ‘Kurumsal nitelikteki işyerlerinin aday belirleme süreçleri hakkında eğitim ve mülakat simülasyonu uygulaması için danışmanlık faaliyetleri’ nden oluşmaktadır.

Bu eğitime, İnsan Kaynakları alanında kariyer yapmayı düşünen Üniversite öğrencileri de katılabileceklerdir. Söz konusu eğitimin İnsan Kaynakları alanında profesyonel olarak yöneticilik yapmış, Kurumsal İşyerlerinin ‘Aday Belirleme Süreçleri’ hakkında deneyim sahibi olan ve iş arayanlara Kariyer Danışmanlığı yapan bir uzman tarafından verilmesi planlanmaktadır. Böylece İŞKUR-İş Kulübü hizmetlerinden ve iş arayan danışmanlığından yararlanan hedef kitleye daha iyi eğitim verilmesi ve yönlendirilmesi sağlanmış olacaktır.

Eğitim/danışmanlık kapsamında Mülakat Teknikleri, İş Arayanlara Mülakat Simülasyonu Nasıl Yapılır, İş Arayanlar için Aday Değerlendirme Merkezi Uygulamaları, Mülakat Simülasyonu sonucunda adaya nasıl geri bildirim yapılır? İNTERAKTİF UYGULAMALAR; hakkında 3 gün boyunca gösterilecek örnek mülakat simülasyonları ile eğitim desteklenecektir.
 

YORUMLAR