Reklam

Formamız Hazır, Kombinemiz Hazır O Sene Bu Sene!

Formamız Hazır, Kombinemiz Hazır O Sene Bu Sene!

Formamız Hazır, Kombinemiz Hazır O Sene Bu Sene!
24 Temmuz 2019 - 16:41

AK Parti Vakfıkebir İlçe yönetimi yeni çıkan formalardan alarak Trabzonspor'a destek olarak “Formamız hazır, Kombinemiz hazır O sene bu sene” mesajını verdiler. 

Trabzonspor'un "keşan" motifli formasına siyaset ve spor dünyasından destek çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda Trabzonspor’a bir destekte Vakfıkebir’den geldi. On beş kişiden olan AK Parti Vakfıkebir İlçe yönetim kurulu 61 adet forma alarak Trabzonspor’a destek verdiler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Uzun” Trabzonspor’umuz bizler için her zaman önceliğimiz olmuştur. Her sezon öncesi bizler ve arkadaşlarımız forma olsun kombine bilet olsun Trabzonspor’umuza destek olmaya çalışıyoruz. Kulübümüz kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaştığı ve yaylada futbol oynayan çocukların başından geçen bir hikâyeye yer verdiği film, kısa sürede tüm dünyada büyük ilgi gördü. Bizlerde aldığımız bir kararla kulübümüze forma desteğinde bulunduk. Yeni sezon formalarımızın her biri birbirinden güzel. Son formamızda Şehrin dokusu formaya işlendi, keşan formanın bir parçası oldu. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımı da Trabzonspor’umuza vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Son olarak Formamız hazır, Kombinemiz hazır O sene bu sene diyorum.

YORUMLAR