Reklam

Yusuf Alemdar, Söğütlü'ye seslendi!

Yusuf Alemdar, Söğütlü'ye seslendi!

Yusuf Alemdar, Söğütlü'ye seslendi!
09 Mart 2024 - 15:34

 

Söğütlü’de vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Alemdar, “Bizim siyasetimiz millete hizmet siyasetidir. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Söğütlü’ye hizmetlerimiz olacak. Çalışmalarımızı yaptık. İlçemizin avantajlarını en iyi şekilde kullanacağız. Rabbim birlikteliğimizi daim eylesin” dedi.

 

Söğütlü hak ettiği hizmete kavuşacak

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bu yağmurun altında davasına sahip çıkıp gelen herkese teşekkür ediyorum. Biz siyasetimizi milletimiz için yaparız. Milletimize de hizmetkarlık yaparız. Benim karnem belli. 35 senedir ne çizgim, ne yolum, ne de davam değişmedi, değişemez. Yeni dönemde Söğütlü’nün çok daha büyük hizmetlere ihtiyacı var. Hak ettiği hizmeti alma zamanı. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Söğütlü’ye bugüne kadar almadığı hizmetleri kazandıracağız. Geçmişte hayata geçirdiğimiz çalışmalar bizim referansımızdır. Selçuk kardeşimiz burada ilçe başkanlığı yaptı. Onun gençlik enerjisi bizim ağabeyliğimizle Söğütlü için durmadan yorulmadan çalışacağız” diye konuştu.

 

7 gün 24 saat hizmetinizde olacağız

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, “İnşallah 31 Mart’ta çıkacak sonuç Söğütlü için hayırlı olacaktır. Bizler hem Selçuk başkanımıza hem Yusuf başkanımıza hem de sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Yeni dönemde Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak sorunlarımızı çözmek adına haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde olacağız, bunun sözünü veriyoruz. Sizler de bu azim ve kararlılık oldukça bu kutlu dava geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir. İnşallah hep birlikte çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah hepimizi muvaffak eylesin” dedi.

YORUMLAR