Reklam

Toplumun her kesiminden tebrik ve teşekkür yağıyor

Toplumun her kesiminden tebrik ve teşekkür yağıyor

Toplumun her kesiminden tebrik ve teşekkür yağıyor
25 Mart 2020 - 20:34

Toplumun her kesiminden tebrik ve teşekkür yağıyor
 
Çaycuma Belediyesinin yeni binasını hizmete açması vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yarattı. Konuyla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşılan haber erişim ve paylaşım rekorları kırarken gelen toplumun her kesiminden gelen çok sayıda yorumda, binanın, ilçenin simgesi olacağı dile getiriliyor
 
Çaycuma Belediyesinin yeni hizmet binası faaliyete başladı. Konuyla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan haber paylaşım ve erişim rekorları kırdı. 2 bin beğeni alan haber 40 bine yakın etkileşime ulaşırken, 5 yüze yakın da yorum yapıldı. Belediyenin konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Uzun süredir yapımı devam eden yeni belediye kompleksimiz hizmete girdi. Sizlere çok daha iyi, hızlı ve nitelikli hizmet vermek için yeni yerimizdeyiz. Hafta sonu hummalı bir çalışma ile taşınma işlemini gerçekleştiren personelimiz bir yandan yerleşmeye çalışırken, diğer yandan da hizmetleri aksatmadan sürdürüyor. Siz evinizde sorunsuz yaşayın diye biz görevimizin başındayız” denildi.
 
ÇAY, VİRÜS TEHDİDİNİN ORTADAN KALKMASINDAN SONRA
Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde, “Çay içmeye daha sonra bekliyoruz” çağrısına da yer verilen paylaşım adeta yorum ve beğeni bombardımanına tutuldu.  Yapılan çok sayıda yorumda binanın Çaycuma’ya çok yakıştığı dile getirilirken, birçok takipçi, ilçenin simgesi haline geleceği yönünde ifadeler kullandı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başta olmak üzere emeği geçen herkese çokça teşekkür edilen, tebrik ve takdirlere yer verilen yorumların toplumun her kesiminden gelmesi dikkat çekti.  Çok sayıda yorumcu da salgın tehlikesinin ardından ‘hayırlı olsun’ ziyaretine giderek Başkan Kantarcı’nın çayını içeceğini dile getirildi.
 
UZUN YILLAR HİZMET VERECEK KALICI BİR ESER KAZANDIRDIK
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’ya değer katacak mimari ve estetik değere sahip binamıza sonunda taşındık. Bu hafta başından itibaren yeni yerimizde hizmet veriyoruz. Taşınmadan doğan ufak tefek sıkıntılar var ama onu da kısa sürede atlatıp tam kapasite çalışmaya başlayacağız. Yeni binamız morallerin bozuk olduğu bugünlerde personelimiz için farklı bir motivasyon oldu. Çok daha aydınlık, ışıl ışıl, ferah ve çağdaş bir ortamda çalışmak personelimizin kapasitesini daha da artıracak. Bu da doğal olarak hizmetlerimizin kalitesine de yansıyacak. Hizmet verenin de, hizmet alanın da mutlu olacağı, yüzlerinin güleceği, Çaycuma’ya yakışan bir ortamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek kalıcı bir eseri kazandırmış olmanın sevinci içindeyim” dedi.
 
BENİM İÇİN MANEVİ DEĞERİ, DUYGU YÜKÜ ÇOK BÜYÜK BİR HİZMET
1960’larda babası tarafından yapılan eski binanın kendilerine artık yetmez duruma geldiğini söyleyen Kantarcı, “Babam Nihat Kantarcı tarafından Çaycuma’nın ilk betonarme binası olarak 1960’lı yıllarda yapılan hizmet binamız artık Çaycuma’ya küçük geliyordu. Büyüyen Çaycuma’yı kendine dar gelen yapıdan kurtarmak babamdan sonra bana nasip oldu. Bunun manevi değeri, duygu yükü çok büyük. Yerini anketle belirlediğimiz binanın her detayıyla ince ince uğraştık, çok yorulduk ama değdi. Koronavirüs salgını tehlikesi geçtikten sonra da güzel bir açılış yapacağız. Bölgenin en nitelikli hizmet binasını vatandaşlarının hizmetine sunmuş bir belediye olarak hizmet kalitemizin çıtası gibi vizyonumuz da artık çok yükseklerde. Bunun altından da başarıyla kalkacağımıza inanıyorum” dedi.
 
BAŞTA MİMAR MUSTAFA GİRGİN OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Hemşerilerinin yeni binaya duyduğu ilgiden çok mutlu olduğunu da söyleyen Kantarcı sözlerini, “Çaycumalılar yeni binamızın hizmete geçmesinden büyük mutluluk duydu. Sosyal medya hesaplarımıza adeta tebrik ve teşekkür mesajı yağdı. Telefonla arayan yüzlerce hemşerim güzel duygularını, duydukları sevinci bizzat paylaşarak mutluluğumuza ortak oldu. Ben bu ilgiden çok mutluyum. İçinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle kendilerini bir çay içmeye davet edemedim. Ama şu Kovid 19 tehdidi geçer geçmez, tüm hemşerilerimi çay içmeye davet edeceğim. Ben yeni binamızın tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyorum. Başta binamızın tasarımını yapan Mimar Mustafa Girgin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, duyduğum mutluluğu herkesle paylaşıyorum” diyerek tamamladı.
 

YORUMLAR