Reklam

Safranbolu Belediyesi İlklere İmza Atıyor

Safranbolu Belediyesi İlklere İmza Atıyor

Safranbolu Belediyesi İlklere İmza Atıyor
30 Kasım 2020 - 17:03

Safranbolu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonları evde kalan Safranbolulular için Belediye Başkanı Elif Köse harekete geçti. Her hafta alanında uzman bir konuğun yer alacağı video konferansında Safranbolu için sorular soracak olan Başkan Köse’nin bu haftaki ilk konuğu, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Şevket Özkaya oldu. Türkiye’de ilk defa gerçekleşen program 11 bin 200 izleyiciye ulaştı. Başkan Köse’nin Cumartesi 20.30’da Instagram üzerinden yaptığı canlı yayın yerel yönetimlerin hizmet ağının genişletilmesinde önemli bir adım oldu.
Sosyal hayatı devam ettirmek için, kesintisiz hizmet fikriyle değişen şartlara uygun olarak etkinliklerin ve hizmetlerin formatını değiştiren Safranbolu Belediyesi, dijital ortamdan sosyal hayatı desteklemeye başladı. Başkan Köse ilk canlı yayın programında Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Şevket Özkaya’ya tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hakkında merak edilenleri Safranbolu için sordu. Vatandaşların da sorularını Özkaya’ya yönelten Başkan Köse Türkiye’de bir ilke imza attı. Başkan Köse’nin her hafta farklı bir konuyla alanında uzman konukları ağırlayacağı canlı yayınlarda, , dijital dönüşümden, uzay bilimlerine, sanattan, müziğe, psikolojik desteğe kadar uzman gazetecilerin de yer alacağı birçok konu ve konuk katılacak.
Araştıran, geliştiren ve yenilikleri yakından takip eden bir belediye olarak hizmet ağını genişlettiklerini kaydeden Başkan Köse, salgının tüm dünyayı dijital dönüşüme uyum sağlamaya yönlendirdiğini belirterek şu sözlere değindi’’ Çağdaş ve yenilikçi bir belediye olarak içinde bulunduğumuz koşullara uyum sağlayarak hizmetlerimizi dijital ortamlara taşımaya başladık. Özellikle salgın tedbirleri kapsamında hafta sonları getirilen sokağa çıkma kısıtlamaları bizi vatandaşlarımıza evlerimizden hizmet edebileceğimiz kanallar bulmaya sevk etti. Bu doğrultuda çalışma arkadaşlarımla vatandaşlarımıza nasıl hizmet verebiliriz düşüncesinin geliştirdiği video konferanslarını hayata geçirmiş olduk. İlk programımızın oldukça fazla kişiye ulaşmış olması ve gelen yorumlardan doğru yolda ilerlediğimizi bize gösterdi. Bundan sonraki haftalarda da başka bir konuğumla Safranbolu için sormaya devam edeceğim’’ dedi.
 

YORUMLAR