Reklam

Safranbolu Belediyesi eğitime desteğe devam ediyor

Safranbolu Belediyesi eğitime desteğe devam ediyor

Safranbolu Belediyesi eğitime desteğe devam ediyor
09 Kasım 2021 - 13:41

Çocuklara ve gençlere, dolayısı ile eğitime büyük önem veren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile, online eğitim için harekete geçildi. Yapılan çalışma sonucu 2 ile 12. sınıf aralığında öğretim gören öğrencilerin faydalanabileceği ücretsiz online eğitim paketi hazırlandı. Önümüzdeki günlerde uygulanmasına başlanacak eğitimin başvurusu için Safranbolu Belediyesi'nin web sitesinin ziyaret edilmesi istendi.

Konu ile ilgili konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Yarınımızın teminatı evlatlarımız için projeler üretmeye, kariyer hayatlarının şekillenmesine katkı sağlayabilmek adına onlara destek vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda 2 ile 12. sınıf aralığında olan öğrencilerimiz, ücretsiz online eğitimlerimize katılarak; konu anlatımlarından, testler ve istatistiklerden faydalanabilecek. Bunun için Belediyemizin web adresine başvurmaları yeterli olacaktır.” dedi.

Çocuklarımız ve gençlerimiz ne kadar bilinçli olurlarsa, gelecek günlerin de bir o kadar ferah olacağını ifade eden Başkan Köse, “Onlara yapılacak yatırım hem bölgemiz, hem de ülkemiz için en önemli yatırım olacaktır. Bizler çocuklarımız için projeler üretmeye, daha güzel yarınlar hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR