Reklam

PROJE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

PROJE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

PROJE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
24 Haziran 2022 - 13:01

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan "Asar Deresi ve ÇevresiRekreasyon Projesi" ihale edilmesi kentte heyecan uyandırdı. DüzceBelediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün titizlikle üzerinde durduğu projeninhayata geçmesi ile birlikte şehrin çehresini değişecek.Düzce Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Asar Deresi ve ÇevresiRekreasyon Kentsel Tasarım Projesi’nin ilk etap ihalesini yapmasışehirde heyecan uyandırdı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nüngöreve geldiği günden itibaren üzerinde titizlikle durduğu, birçokinceleme ve simülasyonların yapıldığı Asar Deresi ve çevresinin dahamodern, daha estetik ve cazibe merkezi haline getirilmesi için gerisayım başladı.
DÜZCE YILDIZ GİBİ PARLAYACAK"Şehrin gerdanlığı" olarak tanımlanan ve kenti ikiye bölen AsarDeresi’nin konumu avantaja çevirecek. Detaylı çalışmaların ardından 3etap olarak yapılması kararlaştırılan projenin ilk etabınıntamamlanmasının ardından Düzce’nin çehresi değişecek. Asar Deresi veçevresinin, Gösterişli Otel-Küçüksu Köprüsü, Küçüksu Köprüsü- ŞaguçKöprüsü ve Şaguç Köprüsü-Film Platosu olarak 3 bölüme ayrılan projenintamamlanmasının ardından Düzce bölgede yıldız gibi parlayacak.
AVRUPAİ KENT OLACAĞIZAsar Deresi ve Çevresi Rekreasyon Kentsel Tasarım Projesi’nin Düzce’ninprestijini artıracağını ve şehrin görüntüsünün tamamen değişeceğinikaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Dünyada birçok ülkeyigezdim, ülkemde de gitmediğim birkaç il kaldı. Düzce kadar güzel ve heralanda avantajı olan bir il yok. Bu avantajlardan biri de Asar Deremiz.Asar’ı ve çevresini titizlikle yaptığımız projemizle herkesin gıpta ilebaktığı, gurur duyduğu bir bölge haline getireceğiz. Kentimizi, Avrupaikentlerde gördüğümüz o içinden nehir geçen estetik görünümlü şehirlerdenbiri haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.Asar Deresi ve Çevresi Rekreasyon Kentsel Tasarım Projesi’nintamamlanmasının ardından Düzce turizm alanında da önemli bir adım atmışolacak.

YORUMLAR