Reklam

PAZAR FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN PORTEKİZ ÇALIŞMA GEZİSİ BEĞENİ TOPLADI

PAZAR FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN PORTEKİZ ÇALIŞMA GEZİSİ BEĞENİ TOPLADI

PAZAR FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN PORTEKİZ ÇALIŞMA GEZİSİ BEĞENİ TOPLADI
16 Şubat 2019 - 22:05

Eğitimde başarılarından söz ettiren, Milli Eğitim Bakanlığı, Pazar Fen Lisesi Okulu öğrencileri, Türkiye´nin çağdaşlaşma ve 21. Yüzyılda “Bilgi Toplumu” olmadaki uygulamaları ve eğitimiyle diğer okullara örnek olan, ulusal ve uluslararası başarılarıyla “eğitimde dünya markası” bir eğitim kurumu haline gelme başarılarına bir yenisini ekledi.

ERASMUS K-2 PROJE KAPSAMINDA 6 öğrencisiyle birlikte Portekiz´e giden, Rize Pazar Fen Lisesi öğrencilerinin proje gezisi, çalışma yaptıkları Portekiz’in Agueda şehrindeki okul ve çeşitli kurumlardaki çalışma ve inceleme gezisi, ev sahibi Portekiz başta olmak üzere farklı ülkelerden gelen öğrenci ve eğitimciler tarafından büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Pazar Fen Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Macit Bedii Sancak ve İngilizce Öğretmeni Muazzez Tikbaş´ın nezaretinde altı öğrenci proje ortakları, Portekiz´in Agueda şehrinde, Portekiz, Romanya, Litvanya ve Makedonya´dan öğenci ve öğretmenlerle çalışmalarını yürüttüler. İlk sunumlarını ve küçük tiyatro gösterilerini sunan öğrenciler izleyicilerden büyük beğeni topladı. 8 kişiden oluşan Pazar Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin, 11 Şubat 2019’da başlayan bir haftalık Erasmus K-2 Projesinin ikinci ayağının Portekiz’in Agueda şehrindeki çalışma gezisini tamamlayan Pazar Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri bu hafta sonu Türkiye´ye dönecekler.

YORUMLAR