Reklam

Muhalefet politika üretemeyince kuyu kazıyor, çelme takmaya çalışıyor

Muhalefet politika üretemeyince kuyu kazıyor, çelme takmaya çalışıyor

Muhalefet politika üretemeyince kuyu kazıyor, çelme takmaya çalışıyor
25 Eylül 2021 - 21:06

Bursa 51. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya'nın divan başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlen toplantıda, geçmişte Türkiye'de siyasetin, adeta Ankara'ya sıkıştığını söyledi.

Dünyadan bakıldığında Türkiye'nin sınırları dışına çıkamayan ülke görünümünde olduğunu aktaran Ala, şöyle konuştu:

"Onun için CHP, iktidarı koridorda aradı. Statükonun, vesayet makamlarının koridorlarında aradı iktidarı. Bizim bir diğer büyük başarımız da ülkenin ana muhalefet partisine iktidarın yolunun sandıktan geçtiğini öğretmek olmuştur. 'İktidarı Genelkurmay koridorlarında aramayacaksın, milletin önündeki sandıkta arayacaksın.' dedik. Onun için en önemli projelerimizden biri de CHP'ye sandığın yolunu öğretmiş olmamızdır."

Türkiye'nin Somali'den Libya'ya her yerde, inisiyatif aldığını belirten Ala, şöyle devam etti:

"Muhalefet politika üretemeyince kuyu kazıyor, çelme takmaya çalışıyor. İktidarı muhalefet alaşağı edemez. İktidar kendisi eğer milletinin hizmetinde, ihtiyaçlarını karşılıyor, politika üretiyorsa millet onun arkasında durur. Biz kendimize bakacağız ama onlara da sözümüz var. Bizim ayağımıza çelme takan bir muhalefet yerine bizimle yarışan bir muhalefet olsa."

YORUMLAR