Reklam

MÜCAHİT YANILMAZ'DAN, BAŞKAN TOLGA ERENER'E ZİYARET

MÜCAHİT YANILMAZ'DAN, BAŞKAN TOLGA ERENER'E ZİYARET

MÜCAHİT YANILMAZ'DAN, BAŞKAN TOLGA ERENER'E ZİYARET
20 Kasım 2020 - 18:49

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Görele Belediye BaşkanıTolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ağırlayarak, bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Tolga Erener, yürüttükleri ve yapacakları çalışmalar hakkında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’a bilgi vererek, halkın sorunlarına anında müdahale ettiklerini belirtti.

Başkan Tolga Erener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’a ilçemizin kültürü olan kemençe hediye etti.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise,  Belediye Başkanı Tolga Erener’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz daha sonra Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda Giresun İl Genel Meclis üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek, çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

YORUMLAR