Reklam

Kocaali Alandere Mahallesi'ne 35 bin metrelik yeni içme suyu hattı

Kocaali Alandere Mahallesi'ne 35 bin metrelik yeni içme suyu hattı

Kocaali Alandere Mahallesi'ne 35 bin metrelik yeni içme suyu hattı
08 Aralık 2021 - 14:24

Büyükşehir Belediyesi, şehrin altyapı ağını artan nüfus ve yeni alanların imara açılmasıyla orantılı olarak genişletmeye devam ediyor. Kocaali Alandere Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye 35 bin metre içmesuyu hattı kazandırılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrin altyapı ağını genişletmeye devam ediyor. Artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerinin imara açılmasıyla birlikte yoğun mesai yürüten SASKİ ekipleri şehrin her noktasına kaliteli ve kesintisiz içmesuyunu ulaştırmak için yeni projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda Kocaali ilçesi Alandere mahallesinde yapımına başlanan 35 bin metrelik yeni içmesuyu hattı bölgenin bugününe ve geleceğine hizmet verecek. Mevcut içmesuyu hattına entegre edilecek hattın yüzde 40’lık kısmı tamamlandı.

Yeni hat bölgenin geleceğine de hizmet verecek

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Şehrimizin her noktasına kaliteli ve kesintisiz içmesuyumuzu ulaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni yerleşime açılan alanların geleceğini de göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Böylelikle Kocaali Alandere mahallesinde başlattığımız ve yüzde 40’ını tamamladığımız içmesuyu hattı bölgenin geleceğine de hizmet verecek. Çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR