Reklam

İSTANBUL’DA KEMENÇENİN SESİ İKİ YIL ARADAN SONRA BİR KEZ DAHA

İSTANBUL’DA KEMENÇENİN SESİ İKİ YIL ARADAN SONRA BİR KEZ DAHA

İSTANBUL’DA KEMENÇENİN SESİ İKİ YIL ARADAN SONRA BİR KEZ DAHA
01 Şubat 2022 - 20:03

İSTANBUL’DA KEMENÇENİN SESİ İKİ YIL ARADAN SONRA BİR KEZ DAHA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TAN

DUYULACAK!

 

Şehrin kültür, sanat ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 18 Eylül 2022 Pazar günü kapılarını Karadeniz’in dalgaları gibi enerji dolu, kıpır kıpır bir Karadeniz Şöleni’ne açacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da URU, United Media ve Karadeniz FM işbirliği ile düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nde on binler sabahtan akşama kadar kemençe ve tulum eşliğinde horon vuracak. Ana haberlere konu olan, şehrin en havalı yöresel festivalinde bu yıl da Karadeniz yöresinin en güzel sesleri sahne alırken, birbirinden özel tatlar ve el sanatlarına dayalı atölyelerle İstanbul’da memleket hasreti çeken Karadenizliler ve Karadeniz severler bir araya gelecek.

 

2022’DE DE 3. KEZ DOLU DOLU KARADENİZ

 

“Maçka’da Buluşalım - Bir Karadeniz Şöleni”, zorunlu pandemi ayrılığından sonra 3. kez 18 Eylül 2022 Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Coşku ve temponun hiç düşmeyeceği festivalde bu sene de muhteşem Karadeniz lezzetleri tadılacak, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik atölyelerde Karadeniz kültürü nesilden nesile aktarılacak ve Karadeniz’in tekstil, aksesuar, gıda ürünlerinin yer alacağı çarşıda alışveriş yapılabilecek.

 

Özel dekorlar arasında muhteşem bir yayla havası yaşanacak olan şölende misafirler hem çimler üzerine kurulmuş geleneksel çay bahçesinde çay içmenin keyfini çıkaracak hem de yine tüm şehri horon vurarak inletecek.

YORUMLAR