Reklam

İmamoğlu, Kanal İstanbul Gündemimde Yok!

İmamoğlu, Kanal İstanbul Gündemimde Yok!

İmamoğlu, Kanal İstanbul Gündemimde Yok!
11 Mart 2019 - 11:40

CHP ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı. İmamoğlu, “Oldukça organik bir seçim süreci yaşıyoruz. İnsanlar, beni tanıdıkça daha da çok sevdi ve özellikle de kendi aralarında konuşmaları, benim Türkiye’de çok iyi tanınmamı sağladı” dedi.

Gündemimde Kanal İstanbul Olmayacak

İmamoğlu, İstanbul’un bir inşaat alanı görünümünden artık sıyrılması gerektiğini söylerken; “Kanal İstanbul, İstanbul’un gündeminde yok. Dolayısılı ile benim de gündemimde olmayacak. İstanbul’da trafik sorunu, ekonomik sorun, çocuklar ve kadınların sorunları, yoksulluk gibi problemler var. Bunların çözülmesi gerekiyor. Buguüne kadar koltuğunda oturup da sadece talimatlar ile hareket eden yöneticiler, bu sorunları çözemedi. O yüzden Kanal İstanbul, günmemimiz oluşturmuyor” dedi.

 

İstanbul Yeni Havalimanı Çalışmıyor

İstanbul Yeni Havalimanı hakkında da konuşan İmamoğlu, “İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak gerekiyor. Akıl ve bilim ile konuşmak gerekir. 29 Ekim’de açılacaktı, açılmadı. Martı’ın 3’ünde açılacaktı, yine olmadı. Şimdi kimse bir şey söylemiyor. Şu tarihte veya bu tarihte açılacak diye. Yapıldı bu proje. İyi bir netice verecek olur ise en önde ben alkışlarım. Ben orada Beylikdüzü Belediye Başkanı iken gittim birinfink aldım. Bana, ‘Sizin dışınızda hiçbir Belediye Başkanı, AK Partililer de dahil kimse bugüne kadar gelmedi” dediler. Ben onlara, Yeşilliğine katkı sunulacak bir alanın olması gerektiğini de söyledim. İstanbul’un florasına katkı sağlasın istedim. Ama burası hala çözülemedi. Bu süreç başlayamadı. Yeni Havalimanı çözlemeden, Atatürk Havalimanı hakkında bir şey söylenmez. Yeni Havalimanı faaliyete geçemedi. Ben oradan hiç uçmadım hala..” şeklinde konuştu.

YORUMLAR