Reklam

GENEL BAŞKAN DR.SÜLEYMAN BASA'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

GENEL BAŞKAN DR.SÜLEYMAN BASA'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

GENEL BAŞKAN DR.SÜLEYMAN BASA'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
23 Şubat 2024 - 11:46

BASA  : "BERAT GECESİ,GÖNÜLLERİMİZİ TÖVBE İLE ARINDIRALIM "

İnternet Medya ve Bilişim Federasonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa,Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazanı Şerifin habercisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşadığımızı belirten Genel Başkan Basa mesajında “Berat Kandili; gönüllerimizi tövbe ve istiğfar ile arındıracağımız özel bir gecedir.” dedi.

Başkan Basa mesajını şöyle sürdürdü:

“Kandiller sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı günlerdendir. Ramazan'ın müjdecisi üç ayarların feyz ve bereket kapılarından biri olan Berat Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Kurtuluş, gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar.Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.Yüce Mevla'mız, günah yüklerinden arınmış, kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle  Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni kutlar  bu gecenin, ülkemizin, birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Berat Kandili’miz mübarek olsun…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR