Reklam

Ferizli'de Cumhur İttifakı Coşkusu

Ferizli'de Cumhur İttifakı Coşkusu

Ferizli'de Cumhur İttifakı Coşkusu
26 Şubat 2024 - 16:05

Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Meclis üyeleri tanıtım programı büyük bir katılımla Ferizli Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi. Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız ve meydanlardayız. Ferizli 31 Mart’a hazır” dedi.


YOĞUN KATILIM

Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Meclis üyeleri tanıtım programı büyük bir katılımla Ferizli Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi. Programa Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tenha, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kolaşalı, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, STK temsilcileri, geçmiş dönem belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları STK'lar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi adayları sahneye davet edilerek tanıtıldı.

HEDEF REKOR OY

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, “5 yıldan beri belediye başkanlığımızı yapan İsmail başkanımız tekrar aday olarak yola devam ediyor. Ben burada bu toplumun içinden gelen bütün meclis üyelerimize destek talep ediyorum. Türkiye Yüzyılına layık belediyeler için 31 Mart’ta sandık başına gidiyoruz. Allah nasip ederse İsmail Gündoğdu’yu 31 Mart’ta rekor bir oyla tekrar başkan yapacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

MHP İlçe başkanı Veysel Dikbaş ise, “Dün gerçekleştirilen coşkulu mitinginden ardından bugün de bu programı gerçekleştiriyoruz. Bizler yorulmayacağız. 31 Mart’a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu birlikteliği sağlayan liderlerimizden Allah razı olsun. Ferizli’de önceki seçimde çok büyük bir başarı yakaladık. Bu seçimlerde de bu başarıyı sürdüreceğiz inşallah Birliğimizin daim olması dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ

Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “2019 seçimlerinden itibaren beş yıl boyunca bu kutlu görevi taşıdık. Şimdi ise liderlerimizin takdirleriyle yeniden huzurlarınızdayız. İnşallah 31 Mart sonrası önümüzdeki beş yıla damga vuracağız. İnşallah Yusuf başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla Ferizli’ye hak ettiği değeri vereceğiz. Ferizli’nin beklentileri değişti ve gelişti. Önümüzdeki süreçte tüm bu beklentilere cevap vereceğiz. Yorulmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz. Pırıl pırıl bir meclis üyesi listesiyle karşınızdayız. Ferizli’de siyaseti değil hizmeti merkeze alan bir belediyecilik sözü verdik. İnşallah bu kutlu mücadelemizi 31 Mart’ta sizlerden gelecek destekle geleceğe taşıyacağız. Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız ve meydanlardayız. Ferizli 31 Mart’a hazır” diye konuştu.

İNSAN ODAKLI YATIRIMLAR

Gündoğdu, "Güçlü ekonomik yapımız ve insan odaklı yatırımlarımız ile halkımızın gönlünde yer edinmeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar başta olmak üzere, milletvekillerimiz ve il başkanlarımızın desteği ile Ferizli'mize layık olduğu hizmetleri sunacağız" şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ile yola devam edeceklerini dile getiren Gündoğdu, Ferizli'de siyaseti değil, hizmeti ön planda tutacaklarını ve bu doğrultuda halka söz verdiklerini belirtti. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Devlet Bahçeli'ye Ferizli'den güçlü bir destek vereceklerini söyleyerek meclis üyelerinin Ferizli’ye hayırlı olmasını diledi.

FERİZLİ’DE DAHA BÜYÜK HİZMETLERLE YOLA DEVAM

Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yusuf Alemdar ise, “Ferizli’nin fedakar, cefakar ve davasına sahip çıkan gönül insanları Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ferizli artık kabuğunu kırdı. Şimdi artık daha büyük projelere, daha büyük hizmetlere kapılarını aralayacak. İnşallah hep beraber Ferizli’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasında dava vurgusu yapan Başkan Adayı Alemdar, “Ben bu coşkuya inanıyorum. 31 Mart’ta Ferizli en güçlü desteği verecektir. Bu dava bir günlük değil, bin yıldır bu topraklarda canıyla kanıyla var olmuş bir milletin davasıdır. Bizler bugün varız yarın olmayacağız ama bu dava ilelebet devam edecektir. Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Allah bizi sizlere hizmetkâr eylesin” dedi.

 


YORUMLAR