Reklam

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündeme ilişkin 4 madde karara bağlandı.

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündeme ilişkin 4 madde karara bağlandı.

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi
07 Mart 2022 - 13:41

Toplantı öncesi konuşan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu bir aylık çalışmalar hakkında meclise bilgi verdi.

Kaynarca ve Ferizli Mahallerine Alternatif İçme suyu

Ferizli’de içme suyu alt yapısının güçlendiğini vurgulayan Başkan Gündoğdu, Karadiken mahallesinde SASKİ tarafından yerin 95 m altında bulunan içme suyunun hayırlı olmasını diledi. Ferizli’de mevcut içme suyu kaynaklarının yanında, Bakırlı, Ceylandere, Nalköy, Abdurrezzak, Sarıahmetler, Hocaoğlu, Kusça, Ağacık ve Doğancı mahallelerinde alternatif su kaynağının devreye alınarak, suyun bölgeye en sağlıklı şekilde ulaştırılacağını kaydeden Başkan Gündoğdu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Sinanoğlu ve Gölkent mahallerinde doğalgaz çalışmalarına başlandı

Sinanoğlu ve Gölkent Mahallelerinin hayalini kurduğu doğalgaz çalışmalarının başladığını vurgulayan Başkan Gündoğdu, “doğalgaz projemizle gelişen ve değişen ilçemiz Ferizli’mizi bir adım daha ileri taşıyacağız. İnşallah en yakın zamanda iki mahallemizin de doğalgaz çalışmalarını tamamlayıp güzide ilçemiz Ferizli’mizi bölgede marka ilçe haline getirmek için bir adım daha atmış olacağız. İlçemize bir kez daha hayırlı olsun. Projemize verdikleri emeklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce olmak üzere emeği geçen devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gündem

Gündemin birinci maddesinde görüşülen, Ferizli ilçesi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı hükümlerinde değişiklik yapılmasına yönelik Ferizli Belediyesi meclisince alınan 6 Eylül 2021 tarih ve 30 sayılı karar ile uygun görülen 1/1000 ölçekli plan hükümleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi meclisi 12 Aralık 2021 tarih ve 11/622 sayılı kararıyla onaylanan, 30 Aralık 2021 ile 30 Ocak 2022 tarihleri arasında askı süresi içerisinde imar ve şehircilik müdürlüğümüz tarafından yapılan itirazların görüşülmesi ile ilgili 25 Şubat 2022 tarihli imar komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde Ferizli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyetine Ferizli Belediyesi’ni temsil etmek üzere 1 asil, 1 yedek üye seçimi yapıldı. Ferizli Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetine asil üye olarak Abdurrahman Kaşkaş, yedek üye olarak ise Muharrem Solak seçildi.

Üçüncü maddede ise Ferizli İlçesinde bulunan Fehmi Ata Aile Çay Bahçesi, Atatürk Parkı ve Botanik Parkın isimlerinin düzenlenmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi oybirliği ile hukuk komisyonuna havale edildi.

Gündemin dördüncü ve son maddesinde ise belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe araç alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi oyçokluğu ile kabul edildi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, verdikleri katkı nedeniyle meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların Ferizli ve bölge için hayırlı olmasını temenni etti.

Mart ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR