Reklam

"ERDOĞAN'IN HEYKELİNİ DİKECEĞİM" DİYEN TANJU ÖZCAN İÇİN 1O TORBA ÇİMENTO GETİRDİLER

"ERDOĞAN'IN HEYKELİNİ DİKECEĞİM" DİYEN TANJU ÖZCAN İÇİN 1O TORBA ÇİMENTO GETİRDİLER

29 Mayıs 2023 - 19:48

AK Parti Bolu Gençlik Kolları temsilcileri, Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda şehrin en görünür noktasına Erdoğan heykeli dikeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a heykel yapımında kullanması için 10 torba çimento hediye etti.

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2. tur seçimleri öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini öne sürmüştü. Özcan, paylaşımında, “21 yıldır yönettiği milleti açlıkla imtihan eden Recep Tayyip Erdoğan seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” ifadelerine yer vermişti.

10 TORBA ÇİMENTO GETİRDİLER

Yapılan seçimlerin ardından Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16’lık oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan’ın zaferini Bolu’da sabahın ilk ışıklarına kadar kutlayan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları temsilcileri Tanju Özcan’ı da unutmadı. Omuzlarında taşıdıkları 10 torba çimentoyu belediye önüne yığan gençler, Tanju Özcan’dan heykel sözünü yerine getirmesini istedi.

“BİZ YERİ BELİRLEDİK, HEYKELİ DİKMEK SANA KALDI”

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “Ben buradan Tanju Özcan’a sesleniyorum. Eğer seçilirse Cumhurbaşkanımızın heykelini yapacağın söylemişti. Anadolu insanının bir sözü vardır, erkek adam sözünü tutar. Biz yeri belirledik heykeli dikmek sana kaldı. Sözünde durmanı bekliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heykeli için en güzel yer bizim için Belediye binası önü. Gereğini yapmanı bekliyoruz” dedi. (BHA)