Reklam

Disiplinli Çalışmanın Sonucu Başarıdır

Disiplinli Çalışmanın Sonucu Başarıdır

Disiplinli Çalışmanın Sonucu Başarıdır
02 Haziran 2019 - 10:50

Sakarya’da İl geneli düzenlenen Karate Turnuvalarında dereceye giren sporcular, kazandıkları ödüllerle birlikte Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.
Karasu Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Yalı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Akbaş, Takım Antrenörü Şevki Abakoç, Karasu Yalı Spor Karate Takımı ve sporcuların aileleri katıldı. 2018-2019 sezonunda katıldıkları müsabakalardan almış oldukları ulusal madalya ve kupaları Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya taktim eden, Karasu Yalı Spor Karate Takımı, Başkan Sarı’ya görevinde başarılar dilediler.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anma, iller arası karate liginde, 13 ilden 57 kulüp ve 950 sporcunun arasından dereceye giren sporcuları tek tek kutladı.
“Spora Tam Destek”
Sporculara, başarılarının devamını dileyen Başkan Sarı; “Spor içinde ahlak, süreklilik ve disiplin başlıklarını barındırır. Başarıyı elde etmek için bu başlıkların en iyi şekilde yerine getirilmesi gerekir. Bizler Karasu Belediyesi olarak Sporun ve sporcunun her branşta destekçisi olmaya çalışacağız. Eminim ki, yüreğinde spor sevgisi olan tüm gençlerimiz önümüzdeki dönemde bizlere büyük mutluluklar yaşatacaklardır. Bizim önceliklerimizden biri de sporla uğraşan ve ilçemizi temsil eden gençlere destek vermektir. Göreve geldiğimiz bu yeni dönemde Karasu’da sporu geliştirmek için önemli adımlar atmayı planlıyoruz. İlçemizin adını katıldıkları her turnuvada duyuran bütün sporcu kardeşlerimize, yöneticilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi
 

YORUMLAR