Reklam

BAŞKAN RAHMİ METİN HAFTA SONU MESAİSİNDE SAHADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

BAŞKAN RAHMİ METİN HAFTA SONU MESAİSİNDE SAHADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

BAŞKAN RAHMİ METİN HAFTA SONU MESAİSİNDE SAHADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...
01 Mart 2020 - 14:58

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Devlet Su İşleri ( DSİ )ve Karayolları ile Rize Belediyesi’nin ortaklaşa yürütmüş olduğu çalışmalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.
Hafta sonunu çalışmaları yerinde incelemeye ayıran Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, beraberinde teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ile birlikte  devam eden proje çalışmalarını yerinde inceledi. Şehir merkezi içerisinde bulunan ve yağışlı havalarda taşmaların yaşandığı dere yataklarımızda Rize Belediyesi, Devlet Su İşleri ve Karayolları ekipleri tarafından başlatılan genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İlk olarak Paşakuyu deresinde gerçekleştirilen genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Rahmi Metin ve ekibi, daha sonra Müftü mahallesi Çaykur hizmet binası yanından geçen dere yatağında devam eden çalışmaları incelemede bulundu.
Dere yataklarında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Rahmi Metin, daha sonra Müftü Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan bulvarı olarak bilinen dağ dibi yolu altından geçen kanalizasyon hattının zarar görmesiyle birlikte Rize Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Rahmi Metin daha sonra şehir merkezinden sahil dolgu alanına geçerek burada devam eden ek dolgu alanı çalışmalarını inceledi.

YORUMLAR