Reklam

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
14 Temmuz 2020 - 21:04

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla andı.
Başkan Gündoğdu, “Bizler Hürriyet ve İstiklale âşık kahraman ve şanlı bir ecdadın torunlarıyız. Söz konusu vatan davası olduğunda her birimiz canımızı seve seve feda ederiz” dedi.
Başkan Gündoğdu, mesajında şunları kaydetti:
Karanlığın ülkemizin üzerine kâbus gibi çöktüğü o meşum gecede, minarelerden yükselen selalar, aydınlığın müjdecisi oldu. Bir karış vatan toprağı için can verecek cesur yüreklere sahip oldukça, milletin iradesi üzerinde hiçbir kuvveti kabul etmeyeceğine tüm dünya yeniden şahit oldu. Tıpkı Çanakkale gibi… Tıpkı Kurtuluş Savaşı gibi… Milletimiz topyekûn 15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf etti.
Demokrasinin asıl sahibinin milletin olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacak, birlik beraberlik ve bağımsızlığımızdan geçmişte olduğu gibi gelecekte de ödün vermeyeceğiz.
Demokrasimize yapılan bu alçak darbe girişimini tekrar lanetlerken, milleti, vatanı, bayrağı uğruna can veren tüm şehitlerimiz ile birlikte 15 Temmuz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Rabbim milletimize böyle acılar bir daha yaşatmasın. Ülkemizi her türlü afet ve belalardan muhafaza eylesin.
 

YORUMLAR