Reklam

Ankaragücü 0 Trabzonspor 3

Süper Ligin 12. hafta maçında sahasında Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Ankaragücü, 6. haftada oynanan başkent derbisi sonrasında oynadığı karşılaşmalarda galip gelemedi.

Ankaragücü 0 Trabzonspor 3

Süper Ligin 12. hafta maçında sahasında Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Ankaragücü, 6. haftada oynanan başkent derbisi sonrasında oynadığı karşılaşmalarda galip gelemedi.

Ankaragücü 0 Trabzonspor 3
23 Kasım 2019 - 22:45

Ankaragücü Süper Lig'in 12.haftasında sahasında Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor’un gollerini  6. dakikada Sorloth, 48. dakikada Yusuf Sarı ve 56. dakikada Nwakaeme attı. Başkent ekibinde Ricardo Faty 45. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı.Faty ligin 13. haftasında deplasmanda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.  Karşılaşma 3-0 Trabzonspor’un lehine sonuçlanırken Trabzonspor puanını 22’ye çıkardı. Ankaragücü ise 9 puanda kaldı.

KAPLAN: İYİ MÜCADELE ETTİK

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maça iyi başladıklarını ancak sakatlık ve kırmızı kartın oyun dengelerini bozduğunu ifade ederek,“Bu kadar güzel bir taraftarı üzdüğümüz için ben de çok üzgünüm. İyi başladığımız bir maçtı. Hiç   olmayacak bir gol yedik. Golden sonra da Aydın’ın sakatlanması ve Faty’nin atılması oyun dengemizi bozdu. Biz maça gelirken çok umutluyduk. Çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorduk Ama yine de iyi mücadele ettik.  Özellikle ikinci yarının başında peş peşe yediğimiz goller maçtan kopmamıza neden oldu. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullandık. Ante Kulusic’in olmayışı da biraz savunmadaki dengemizin bozulmasına neden oldu. Ama yine de iyi mücadele ettik. Bir şeyler yapmaya çalıştık. Biz bu takımı düzeltmek istiyoruz. Düzelteceğiz. Ellimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanacağız. Kazanan takımı kutluyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

ÜNAL KARAMAN’DAN OYUNCULARINA ÖVGÜ

Trabzonspor teknik  direktörü Ünal Karaman ise konuşmasına Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin öğretmenler Günü’nü §kutlayarak başladı. Karaman,

“Güçlü bir camiaya karşı oynadık. Kaliteli oyuncu grubum inanılmaz bir duruş sergiliyorlar. Saha içerisinde   zaman zaman eksik kaldıklarında dostluklarıyla ve takım olma bilinciyle kapatmaya çalışıyorlar. Onun karşısında da her türlü zorluğu aşmaya gayret gösteren  bir oyuncu topluluğu var. Camialarına hizmet eden. Ankaragücü köklü bir kulüp. Ben futbolu burada bırakmıştım. Kısa bir dönem de olsa teknik adamlık yaptım. Bundan sonraki oynayacağı müsabakalarda da Ankaragücü camiasına başarılar diliyorum.

YORUMLAR