Reklam

Amasya OBM Araç Filosuna 4 Adet İş Makinesi Katıldı

Amasya OBM Araç Filosuna 4 Adet İş Makinesi Katıldı

Amasya OBM Araç Filosuna 4 Adet İş Makinesi Katıldı
04 Aralık 2022 - 17:35

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü filosuna kazandırılan 2 adet Greyder 2 adet Mini Ekskavatör bölge ormancılığının hizmetine girdi.

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, “Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerini kapsayan çok geniş bir sahada bölgemizin ağaçlandırılması ve Türkiye Yüzyılına Nefes olmak için İşletme Müdürlüklerimiz ile faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Çalışmalarımızda iş makinelerimize çok ihtiyaç duyuyorduk. İş makinalarını Bölgemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Tarım Orman Bakanımız Orman Genel Müdür Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarımızla beraber inşallah beklentileri karşılayacak, bölgemizi yeşillendirecek ve yüzleri güldüreceğiz” dedi.

Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez ise iş makinelerinin orman teşkilatına ve Amasya'ya hayırlı olmasını temenni ettiler.

Son olarak konuşan Amasya Vali Mustafa Masatlı konuşmasında;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülke olarak vatanımızı yeşile büründürmek için ağaçlandırma seferberliğindeyiz.

Tarım ve orman Bakanlığımıza bağlı orman teşkilatımız tüm birimleri ile ülkemizin her köşesinde Türkiye Yüzyılına Nefes Olmak için ağaçlandırma çalışmalarını başarıyla yürütüyor.

Tüm bu çalışmalar devletimizin imkanları ve sağladığı araç ve ekipman desteği ile olmaktadır. Bugün de Orman Bölge Müdürlüğümüzün iş makinesi parkına 2 adet greyder 2 adet mini ekskavatör eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu iş makinaları ve araçlarla bölge müdürlüğümüzün çalışma kapasitesi daha da artacak, başta Amasya'mız olmak üzere, sorumluluk bölgesindeki illere daha iyi hizmetler verilecektir.

Bu düşüncelerle yeni iş makinalarımızın Bölge Müdürlüğümüze ve Amasya'mıza hayırlı olmasını dileyerek, bu hizmetleri ilimize kazandırmamız için bizlere imkan sağlayan, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımıza, Orman Genel Müdürümüze teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum."

 

Konuşmaların ardından Vali Mustafa Masatlı ve protokol üyelerince iş makinelerinin anahtarları operatörlere teslim edildi.

Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen programa ayrıca Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez, siyasi partileri yöneticileri, protokol üyeleri ve orman teşkilatı mensupları katıldılar. (BHA)

YORUMLAR