Reklam

"AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları'ndan, Başkan Sarı'ya Ziyaret"

"AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları'ndan, Başkan Sarı'ya Ziyaret"

03 Mayıs 2019 - 10:41

AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek çalışmalarında başarılar dilediler.
31 Mart seçimleri sürecinde, gece gündüz demeden çalışan Karasu AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, 31 Mart seçimleri sonucunda Belediye Başkanı seçilen İshak Sarı’yı kalabalık bir gurupla makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı; “Seçim süresi boyunca AK Parti’ye ve bize yakışır bir şekilde kampanyamızı sürdürdük. Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığını da aldık. Sayın İshak Sarı’yı bu makamda görmek bizi çok mutlu etti. Karasu’muza hayırlı uğurlu olsun. Sayın İshak Sarı’nın da Allah Yar ve Yardımcısı olsun” dedi.
AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları’nı makamında ağırlayan Belediye Başkanı İshak Sarı yapılan tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Her seçimde omuz omuza çalıştığımız ve gerçekten çok önemli bir role sahip olan kadın kollarımız ile birlikte olmaktan onur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte hareket ederek halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde nasıl kapı kapı dolaşıp yapacağımız hizmetleri anlattıysak, önümdeki beş yıllık süreç içinde hayata geçireceğimiz hizmetleri de aynı şekilde halkımıza anlatacağız. Bu güzel ziyaretlerinden dolayı başta AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nesrin Basmacı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUMLAR