Reklam

ADNAN GÜNNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ADNAN GÜNNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ADNAN GÜNNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
10 Ağustos 2019 - 11:57


Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. 
Bayramların birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu ifade eden Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 
AK Partinin kurulduğu günden bu yana ülkemizde Ulaştırma ve Alt yapıdan, sağlığa, Emniyet ve Güvenlikten, Savunma Sanayisine kadar her alanda yaptığı yatırım ve hizmetler sonucunda Dünya’da etkin bir güç haline geldiğini, Türkiye’nin kurulan oyunlara figüranlık yapan bir ülke olmaktan çıkarak, günümüzde artık  oyun kuran bir ülke haline geldiğini ifade ederek,  bütün bu gelişmelere bağlı olarak ülkemiz aleyhine oynanan oyunların ve düşmanlıkların da arttığını belirtti.
 “Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan bu necip milletin imanı ve cesareti sayesinde tüm zorlukların üstesinden geldi. Şimdi de milletimizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyorlar. Dün olduğu gibi bugün de  başaramayacaklar. Türkiye ekonomisi son dönemlerde yaşanan gelişmelerle, faizin ve kurun düşmesiyle birlikte enflasyonda da yaşanan düşüşle birlikte hızla toparlanma ve iyileşme sürecine girmiştir. Enflasyon inşallah kısa zamanda tek haneli rakamlara düşecektir. Milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde bu mücadeleden de galip çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde 2023,  hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.
Bu duygularla milletimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Kurban Bayramının milletimize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.


Resim önizlemesi

YORUMLAR