Reklam

2020’DE MİLLET OLARAK DAHA ÇOK EL ELE VERELİM

2020’DE MİLLET OLARAK DAHA ÇOK EL ELE VERELİM

2020’DE MİLLET OLARAK DAHA ÇOK EL ELE VERELİM
30 Aralık 2019 - 15:30

Yüce Allah’ın; İyi iklim, bol su, zengin maden kaynaklarıyla, her türlü dünya nimetlerine nail olmuş olan ve eşi bulunmayan bu cennet vatanımız, hakiki Müslümanlara muhtaçtır.

Ancak bu hakiki Müslümanlar el ele vererek, birbirini sayarak, severek ve durmadan çalışarak, Batı’nın ilim ve fen düzeyine varıp ve hatta onu da geçerek, bu kutsal ve her bölgesi şehit kanıyla yoğrulmuş bu güzel vatanımızı, layık olduğu seviyeye eriştirebilirler. İslam dininde kötü düşünceler ve zararlı hareketler yoktur.

İslam dinini, özel çıkarlarına, politikalarına, kötü ideolojilerine alet etmek isteyen münafıklar, yobazlar ve sapık fırkaların propagandasını yapan kimseler vardır. Cenabi hak, böyle münafıkları ve sapıkları ağır surette cezalandıracaktır. Hakiki Müslüman, ancak dininin, vatanının hayrını ve milletinin menfaatini düşünen, tertemiz bir kimsedir. Hakikî Müslüman, hiçbir kötü propagandanın esiri olmadan, diğer kardeşleri ile el ele vererek, dinine ve milletine hizmet eder. Böylece hem dünya, hem de ahirette Cenabi hakkın lütuf ve inayetine nail olur. Müslümanlar; millî birlik ve beraberliğe çok önem vermeli, memleketlerinin kalkınması için maddî, manevi seferber olmalı, din bilgilerini iyi öğrenmeli, Allaha ve kullara karşı olan vazifelerini, borçlarını yerine getirmelidir. İslam’ın güzel ahlâkı ile bezenmeli, kimseye zarar vermemelidir. Fitne çıkarmamalıdır.

Dinimiz kesinlikle böyle olmamızı emrediyor ve istiyor. Bu vesileyle, 2020 yeni yılınızı tebrik ediyorum.
2020 yılının bütün İslam Âlemine, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, barış, mutluluk, huzur ve hayırlar getirmesini, dünya genelinde zalimlerin Müslüman mazlumların akıttıkları gözyaşının son bulmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. 2020 yılının Dünya genelindeki Müslüman ülkelerin ve milletlerin birliğine, dirliğine vesile olmasını Allahü teladan niyaz ediyorum. b.a.k.
 

YORUMLAR