Reklam

YENİ BAŞKAN AKSU’DAN 39 YIL MESAJI

AKSU “ RİZELİLER DERNEĞİ ANKARA’DA GURBETÇİLERE 1983’DEN BU ZAMANA EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR “

YENİ BAŞKAN AKSU’DAN 39 YIL MESAJI

AKSU “ RİZELİLER DERNEĞİ ANKARA’DA GURBETÇİLERE 1983’DEN BU ZAMANA EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR “

YENİ BAŞKAN AKSU’DAN 39 YIL MESAJI
30 Nisan 2022 - 13:27

1983 yılında kurulan Ankara Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği’nin yeni başkanı Abdurrahman Aksu derneğin 39. Kuruluş yıldönümü vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı. Mesajında derneğin mazisine dikkat çeken Başkan Aksu “ Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği kurulduğu günden bu zamana, Ankara’ya gelen hemşehrilerimize yuva olmuştur. Ankara’ya adım atan her hemşehrimiz Akay caddesinde yer alan dernek binamızda derdine derman bulmuştur. Bu açıdan Ankara’da yaşayan her hemşehrilermizin mutlaka Rizeliler Eğitim Kültür Derneği’nde anısı vardır.” dedi.

YENİ DÖNEMDE PROJE ÜRETEN BİR STK OLACAĞIZ

Kutlama mesajında yeni döneme dair mesajlar veren Başkan Aksu “ artık dernek anlayışı dayanışmanın ötesinde fikir üretme merkezleri olmuştur. Günümüzde projeler üretebilen STK’lar güçlü konumdadır. Bizlerde bu duruma ayak uydurarak hem yaşadığımız kent Ankara hem de memleketimiz Rize için fikirler geliştirmeye yönetim kurulumuz ve bileşeni olduğumuz, Genel Başkanlığını Muammer Bostan’nın yaptığı Rize Dernekleri Federasyonu ile devam edeceğiz “ dedi.

BÜTÜN BAŞKANLARIMIZA VE YÖNETİMLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Açıklamasının son kısmında geçmiş dönemde görev yapmış bütün başkan ve yönetimlerine teşekkür eden Aksu “ Kurulduğu 1983 yılından bu zamana görev yapan Veysel Atacan, Hayrettin Kadıoğlu, Temel Eryılmaz ve görevi devraldığımın Dr. Süleyman Basa başkanlarıma Ankara’daki Rizeliler adına teşekkür ediyor, merhum başkanımız Yener Rakıcıoğlu’nu rahmetle yad ediyorum. Ankara’da her kim Rizeliler, ülkemiz adına katkı sunmuşsa hepsine şükranlarımı sunuyorum. Adanmışlık içerisinde gönüllülük esası ile yönetim kurulumuzla görev yapacağımız daha nice 39 yıllara inşallah “ diyerek açıklamasını tamamladı.

 

YORUMLAR