Reklam

Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı

Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı

Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı
02 Aralık 2020 - 17:08

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bir yangına daha anında müdahale ederek can kaybını önledi. Dün saat 11.00 sularında Esentepe Mahallesi Can Kent Sitesi'ndeki bir evde, ocakta yemek unutulması nedeniyle çıkan yangına müdahale eden İtfaiye erleri, olası bir can kaybının önüne geçti. Ev sahibi Hatice Ayvazpınar’ın Safranbolu İtfaiyesini arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine 5 dakika gibi kısa bir sürede intikal eden ekipler yangının tüm evi sarmasını engelledi.

Dün meydana gelen olay, ocakta yemeği unutarak dışarıya çıkan ev sahibi Hatice Ayvazpınarı, komşuların dumanı görmesi üzerine anlaşıldı. Komşuların ve ev sahibinin İtfaiyeyi araması üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Kent genelinde çeşitli yangınlara anında müdahale eden İtfaiye Müdürlüğünden yapılan açıklamada ‘’ Olay yerine geldiğimizde mutfağın büyük bir bölümü yanmış durumdaydı, çok şükür ki ev sahipleri o esnada evde değillerdi. Yangında can kaybı olamaması bizi mutlu etti. Bizler Safranbolu’da gerçekleşecek olası yangınlar için her an teyakkuzdayız’’ denildi. Ev sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Elif Köse, İtfaiye erlerinin kent genelinde yangınlara anında müdahale ettiklerini kaydederek, vatandaşların da ev yangınları konusunda daha temkinli olmalarını önerdi.
 

YORUMLAR