Reklam

“Vatandaştan Tam Not”

“Vatandaştan Tam Not”

“Vatandaştan Tam Not”
05 Ağustos 2019 - 23:06

“Karasu Belediyesi'nden Pazaryerine Tartı Kontrol Noktası”

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafında vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için pazaryerine tartı denetim noktası kurdu.

Karasu Belediyesi’nin başlattığı hassas terazi kontrol noktası uygulamasının çok yerinde bir çalışma olduğunu dile getiren vatandaşlar, aldıkları ürünlerin gramajlarından şüphe ettiklerinde tartarak içlerindeki endişenin giderileceğini ve bu uygulama sayesinde vatandaşın hakkının korunacağını ifade ettiler.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın da yerinde incelediği uygulama sonrasında yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın pazaryerinden aldıkları yiyecekleri kendilerinin de tartarak kontrol edebilmelerini ve akıllarında kuşku kalmaması konusunda önemli bir uygulamayı başlatmış bulunuyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımız, herhangi bir gramaj eksikliği söz konusu olduğu takdirde pazaryerinde yeni açılacak zabıta kontrol noktamıza şikâyette bulunabilirler. Konuyla ilgili şikâyetlerde, ekiplerimiz gerekli uyarı ve yaptırımları uygulayacaktır. Pazaryeri tartı denetim noktası gibi vatandaşlarımızın memnun kaldığı hizmetleri yaygınlaştırarak hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 

YORUMLAR