Reklam

‘Üreten Şehir Sakarya’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz

‘Üreten Şehir Sakarya’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz

‘Üreten Şehir Sakarya’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz
24 Mayıs 2023 - 14:45

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yeni yönetimini ağırlayan Başkan Yüce, üretim odaklı çalışmanın önemini vurguladı: “Şehrimizin kalkınmasında üretim odaklı çalışmaların büyük önem taşıdığını biliyor, iş dünyamızın şehir üretimine, istihdamına ve ekonomisine katkılarını çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Üreten Şehir Sakarya’ düşüncesiyle her alanda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetimini makamında ağırladı. Derneğin çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Yüce, iş dünyası ile güçlü bir iş birliği ortamı tesis ettiklerini dile getirerek, ASRİAD üyelerine şehrin ekonomisi, istihdamı ve kalkınmasına sundukları katkılar için teşekkür etti. Yüce, ‘üreten şehir Sakarya’ düşüncesiyle her alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

 

Üretim odaklı çalışma anlayışı

Nazik ziyaretleri dolayısıyla ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetimine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin kalkınmasında üretim odaklı çalışmaların büyük önem taşıdığını biliyor, iş dünyamızın şehir üretimine, istihdamına ve ekonomisine katkılarını çok önemsiyoruz. Hamdolsun ihracat rakamlarımızla da üretim anlayışımızı ortaya koyuyoruz. Bir yandan şehrimizi imar ve ihya ediyor, bir yandan ise sivil toplum kuruluşlarımızla yakaladığımız uyum ile şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyamızla iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Şehrimiz ekonomisine katkı sunacak çalışmalar

Başkan Yüce, ‘Üreten Şehir Sakarya’ düşüncesiyle her alanda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak üretimi önceleyen, şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızda da iş dünyamızla iş birlikleri gerçekleştiriyor, şehrimiz kazanımına olacak hizmetlere hep birlikte imza atıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte yakaladığımız uyum ile daha nice çalışmaları hayata geçirecek, var gücümüzü şehrimiz için kullanmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.