Reklam

TÜRKİYE’NİN 2. BEYİN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

TÜRKİYE’NİN 2. BEYİN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

TÜRKİYE’NİN 2. BEYİN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
31 Mayıs 2023 - 21:34

TÜRKİYE’NİN 2. BEYİN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI! İNSAN BEYNİNİN GİZEMLİ AĞI VE HİÇ BİLİNMEYENLERİ NÖROBİLİM VE TIP KONGRESİ’NDE MASAYA YATIRILIYOR!

İnsan beyninin tamamlanmamış parçaları, karmaşık ve gizemli ağları, bu zamana kadar hiç keşfedilmemiş işlevleriyle birlikte Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nde masaya yatırılacak. Şu ana kadar en yüksek konuşmacı katılımıyla gerçekleşecek kongrede alanında uzman olan 217 akademisyen konuşmacı olarak yer alacak.

Bilim insanlarının yüzyıllar boyunca yaptığı birçok araştırmaya konu olan insan beyninin bilinmeyenleri ortaya çıkıyor!  Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği ( DABAD)  tarafından düzenlenecek olan Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, Nişantaşı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Tamamlanamayan Puzzle Beyin”.

İki gün boyunca aralarında Prof Dr. Uğur Batı, Prof. Dr. Korkut Ulucan, Uzm. Dr. Mahir Yeşildal, Dr. Özgür Bolat, Dr. Ender Saraç, Aile-Çocuk Yazarı ve eğitmen Ömür Kurt olmak üzere alanında uzman 217 akademisyen konuşmacının katılımcılarla buluşacağı kongrede, eğitim - cehalet ilişkisi, çağımızın hastalığı odaklanma ve dikkat eksikliği, hafıza ve yaratıcılık gibi birçok konu ele alınacak.