Reklam
Reklam
Reklam

TURİZM TAŞIMACILIĞI MASAYA YATIRILDI

TURİZM TAŞIMACILIĞI MASAYA YATIRILDI

TURİZM TAŞIMACILIĞI MASAYA YATIRILDI
09 Mayıs 2025 - 11:34

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, turizm sezonu öncesinde şehre gelecek yerli ve yabancı turistlerin güvenli, konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti alabilmeleri amacıyla turizm paydaşlarıyla toplantı gerçekleştirildi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, yerli ve yabancı turistlerin saha güvenli, konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti alabilmeleri ve korsan taşımacılığın önüne geçilmesi amacıyla turizm paydaşlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma 11. Bölge Müdür Yardımcısı Avni Sağır, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis üyesi Barış Çuvalcı, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi Ümit Küçükali, Trabzon Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Turan Kaynar, TŞOF UKOME Temsilcisi Ali Şentürk, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Volkan Kantarcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, Trabzon Servisçiler Odası Başkanı Murat Günaydın, Turizm İşletmecileri Ve Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Murat Çavga, Trabzon Oteller Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Dündar, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Şükrü Üçüncü, UKOME Şube Müdürü Eyüp Dertlioğlu, Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatih Özçelik ve Ulaşım Trafik Şube Müdürü Recep Kuku katıldı.
 
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ELE ALINDI

Toplantıda, Trabzon’a gelen turistlerin ulaşımda yaşadığı sorunların çözümüne yönelik çeşitli başlıklar ele alındı. Öncelikli gündem maddeleri arasında, korsan taşımacılığın önlenmesi için alınması gereken tedbirler, turizm taşımacılığı yapan şoförlerin yeterliliklerinin artırılması ve taşıma ücretlerindeki belirsizliklerin giderilmesine yönelik çözüm önerileri yer aldı. Turizm işletmeciliğinin daha verimli ve sürdürülebilir hale gelmesi için iş birliğinin önemine dikkat çekilen toplantıda, paydaşlar tarafından sunulan öneriler doğrultusunda atılacak adımlar görüşüldü. Ayrıca, bu başlıklarda ilerleme kaydedilmesi adına ilerleyen tarihlerde tekrar bir araya gelinmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum