Reklam

Trabzonlular Derneği Gecesi Ereğli'ye Damgasını Vurdu

Karadeniz Ereğli Trabzonlular Derneğinin düzenlediği “Birlik Beraberlik Gecesi Sevgi Barış Dosluk salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Trabzonlular Derneği Gecesi Ereğli'ye Damgasını Vurdu

Karadeniz Ereğli Trabzonlular Derneğinin düzenlediği “Birlik Beraberlik Gecesi Sevgi Barış Dosluk salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Trabzonlular Derneği Gecesi Ereğli'ye Damgasını Vurdu
01 Aralık 2019 - 21:23

Ereğli Trabzonlular Derneğinin düzenlediği geceye AK Parti 25 ve 26 dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetimi, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kemal Karaca ,Gümelililer Derneği Başkanı Songül Koçdemir,Yeniceliler Derneği  Başkanı Şener Mısırlı , Ardahanlılar Derneği Başkanı Atanur Işık , Bayburtlular Derneği Başkanı Cengiz Yılmaz , Armutlu Cumalılar Derneği Başkanı Cevdet Demircan ,  BEÜ Üniversitesi Çevre Daire Başkanı Yılmaz Yıldırım , Yenice Trabzonspor taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı , Zonguldak Trabzonlular Derneği yönetim kurulu Başkanı Ahmet Bayrak ve Trabzon’un güzide insanları katıldı.
Gecede bir konuşma gerçekleştiren Ereğli Trabzonlular Derneği Başkanı Tevfik Yıldız birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek konuşmasına devam etti.
Başkan Yıldız  “ Ereğli Trabzonlular Derneği olarak organize ettiğimiz “ Birlik Beraberlik Gecemize” iştirak ederek bizleri onurlandırdınız. Katılımınızdan dolayı Yönetim Kurulum adına hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum bu organizasyonumuza maddi ve manevi destek sağlayan sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi. 
Gecede, Erman Demirci, Duygu Elbir, Furkan Karaca, Mecit Yılmaz, Hakan Sarı ve Çakıroğlu Mustafa Günay sahne alıp , kemençe eşliğinde Trabzon yöresinin ezgilerini ve oyun havalarını seslendirip misafirlere eşsiz bir gece yaşattılar. 
Katılan misafirlere Karadeniz yöresinin eşsiz lezzetlerinin ikramı yapıldı. 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan










 

YORUMLAR