Reklam

Trabzon Vakfıkebir’de süper lig

20-22 Ocak 2024 tarihleri arasında Eskişehir ilimizde düzenlenen 1.ve 2.lig 1. Devre müsabakaları Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül spor salonunda tamamlandı.

Trabzon Vakfıkebir’de süper lig

20-22 Ocak 2024 tarihleri arasında Eskişehir ilimizde düzenlenen 1.ve 2.lig 1. Devre müsabakaları Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül spor salonunda tamamlandı.

Trabzon Vakfıkebir’de süper lig
27 Ocak 2024 - 14:34

Trabzon Vakfıkebir’de süper lig

Asım ÇAVDAR/BHA-Trabzon

Türkiye masa tenisi federasyonu 2023-2024 sezonu 1. Lig 1. Devre müsabakaları Eskişehir ilimizde tamamlandı. Vakfıkebir 14 Şubat SK masa tenisi takımı sezonun 2. Etabında oynadığı müsabakalarda 7 de 7 yaparak devreyi Trabzonspor’umuz ile aynı puanda tamamlayarak süper lig’e çıkmak için playoff maçları oynamaya hak kazandı. Playoff müsabakaları sonucunda ilk 3 sırada yer alan kulüpler bir üst lig olan Süper lige çıkma başarısı elde edecektir.

“BAŞARI ASLA TEK BİR KİŞİYE AİT DEĞİLDİR”

Vakfıkebir 14 Şubat SK Kulübünün hem başkanlığını hem de Antrenörlüğünü yapan Yavuz Çalış yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. Çalış, “Yıllardır ilçemize masa tenisi alanında gönüllü hizmet edip sayısızca başarılı, sağlıklı bireyler ve sporcular yetiştirip bir hayalimiz olan kendi evlatlarımızı liglerde oynatıp yarıştırıp onların geleceklerine sağlıklı dokunuşlar yapıp topluma kazandırma misyonu içerisinde olduk. Bunu da bizlere verilen maddi manevi destekler ile başardığımızı düşünüyoruz. Birçok gencimiz masa tenisi sayesinde üniversitelere yerleşti. Meslek sahibi oldu ve hayata atıldılar. Bizler için en büyük başarı budur. Her zaman söylediğim gibi başarı asla tek bir kişiye ait değildir. Bu başarı bütün ilçemizin değerli kurum amirleri, değerli esnafları ve büyüklerimize aittir. Vermiş oldukları destekler ve hizmetler sayesinde bugün buralara gelmiş bulunmaktayız dedi.”

“BU BAŞARIDA EN BÜYÜK PAY SAHİBİ BAŞKAN MUHAMMET BALTA’DIR”

Çalış, “Bu başarımızda en büyük pay sahibi olan değerli Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu başarının mimarı Sayın Muhammet Balta’dır. Kendisine ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Kendisi yıllar içerisinde bizlerin her türlü ihtiyaçlarımızın karşılanmasında yardımcı oldu. Bizlere karşı asla yüzünü ekşitmedi. Ne zaman aradıysak hep telefonlarımıza güler yüzlü ve tebessüm ile baktı. Her zaman yanımızda ve destekçimiz olduğu için sporcularım ve aileleri adına kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’a ve MTAL Müdürümüz Sayın Mehmet Kahveciye de teşekkür ediyorum. Yine Eskişehir ilinde düzenlenen 1. lig 2. etap müsabakalarına katılmamıza yardımcı olan ve bizlere destek veren değerli işadamlarımıza, ilçe esnaflarımıza, kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz dedi.”

YORUMLAR