Reklam

TİMBİR ve BHA, Nilperi Bebek için kolları sıvadı!

TİMBİR ve BHA, Nilperi Bebek için kolları sıvadı!

TİMBİR ve BHA, Nilperi Bebek için kolları sıvadı!
09 Mart 2024 - 13:44

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Birlik Haber Ajansı (BHA) işbirliği ile SMA Tip1 Hastalığı ile mücadele eden Nilperi Bebek için yardım kampanyasına büyük katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor. "Nilperi Bebeğimize Nefes Olalım" kampanyası kapsamında bu akşam saat 19.00-24.00 saatleri arsaında Şehir TV'den de canlı yayınlanacak olan programla Nilperi için bağış toplanacak.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Nilperi Bebeğimize Nefes Olalım" kampanyası 9 Mart günü (Bu akşam) saat 19.00 ile 24.00 arasında başlıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, kampanyaya katılım çağrısında bulunarak, Nilperi bebeğin SMA tip 1 hastalığına karşı mücadelesine destek olmak için toplu bir çaba sarf edilmesini istedi.

Geniş katılımlı bağış kampanyası

Erzincan'da düzenlenecek olan bu kampanya, birlik ve dayanışma ruhunu sergileme fırsatı sunacak. Kampanya kapsamında, Nilperi bebeğin tedavi masraflarına destek olmak amacıyla geniş katılımlı bir platformda bağış toplanacak. Basa, 9 Mart akşamı Müftülük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Birlik Haber Ajansı yayın platformunda canlı yayınla bağış toplama etkinliğine davet edildiğini ve herkesin bu önemli kampanyayı duyurması ve destek vermesi çağrısında bulundu.

YORUMLAR