Reklam

TFF Temsilciler Kurulu Yeni Klasman Temsilci Semineri başladı

TFF Temsilciler Kurulu Yeni Klasman Temsilci Semineri başladı

TFF Temsilciler Kurulu Yeni Klasman Temsilci Semineri başladı
01 Aralık 2022 - 19:54

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından Temsilciler Kurulu Talimatı kapsamında düzenlenen Yeni Klasman Temsilci Seminerinin ilk gün oturumları gerçekleştirildi. 
Riva'da düzenlenen ve Klasman Temsilci Aday Kurs ve Sınavlarında başarılı olan adayların katıldığı seminerde TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş bir açılış konuşması yaptı. Özsavaş "Hepinizi kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkanımız Mehmet Büyükekşi'nin de tebrik ve başarı mesajlarını getirdim sizlere. Bu bir başlangıç. Federasyonun temsilci müessesi nasıl çalışır, maçlarda neler yapıyoruz, hareket tarzımız nasıl olmalı, ne yapmalıyız, neyi nasıl yapmalıyız, neyi yapmamalıyız bunları hocalarımız, uzmanlarımız ve arkadaşlarımız anlatmaya başlayacaklar. Sürekli online seminerlerimiz devam edecek. Her işte olduğu gibi disiplin Türkiye Futbol Federasyonu'nda en temel prensip. Disiplinin olmadığı yerde başarı, başarının olmadığı yerde mutluluk olmaz. Bazı talimatlarımız, kriterlerimiz var ama bunları da belirleyen UEFA ve FIFA'nın uluslararası normları var. Takım çalışmasını mutlaka yapmalıyız. Riski iyi analiz etmeliyiz. Zaman çizelgesine dikkat ederek çalışmalıyız. Sizlere başarılar diliyorum, futbol ailesine hoş geldiniz." diye konuştu.
Yeni Klasman Temsilci Seminerinin ilk gününde sırasıyla Temsilciler Kurulu Başkanvekili Ahmet Hamdi Usta "Tecrübe Paylaşımı", Temsilci İşleri Koordinatörü Baki Şahin "Statü, Talimat, Medya Talimatı ve Rapora Aktarımı", Temsilci İşleri Müdür Yardımcısı Sadık Yıldırım "FYS Giriş, Formlar ve Raporlama Yöntemi" ve "İdari Konular ve Hatırlatmalar", TFF Akreditasyon Sorumlusu Yahya Bolun "Akreditasyon Sistemi", Temsilciler Kurulu Üyesi Timuçin Başar "Güvenlik Görevlileri ve Temsilci İletişimi", TFF Güvenlik Koordinatörü Bülent Perut "UEFA Maçlarında Güvenlik Konuları", TFF Hukuk Müşavirliği'nden Avukat Hakan Furkan Tarman "Disiplin Talimatı ve Temsilci Raporları ile İlgili Bilgilendirme", TFF Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavas "UEFA'da Eğitim" konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Seminer yarın yapılacak eğitim programları ve yazılı sınavla sona erecek.

YORUMLAR