Reklam

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA
08 Kasım 2020 - 16:45

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Oyuncularım kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Özellikle ilk yarı hatta ikinci yarı da diyebiliriz sezonun en iyi futbolunu oynadık. Oyunumuzun hakkı galibiyetti. Maalesef bunun üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Altınordu maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Ertuğrul Sağlam, “Karşılaşma öncesi beklentimiz milli takım maç arasına kazanarak girmek ve sıralamada biraz daha yukarıya çıkmaktı. Bu düşünce ile maça başladık. İyi de başladık. Oyunu kontrolümüzün altına aldık. Futbolda ofansif anlamda nasıl pozisyon üretilmesi gerekiyorsa hepsini ürettik. Ciddi anlamda pozisyon zenginliği oluşturduk. Pozisyona girdik, kenar ortalarla pozisyon bulduk. Direkten dönen toplarımız var. Atamadığımız toplarımız var. İkinci yarıda maalesef devre boyunca kalemize gelen tek top gol oldu. Bizim vurduklarımız direkten dışarı çıktı. Sonrasında yine oyun bizdeydi” diye konuştu.

15 günlük arayı iyi değerlendirip taraftarı mutlu edecek bir takım olacaklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Pozisyonlar ürettik. Bazı gol attığımız pozisyonlar ofsayt diye sayılmadı. Sonrasında golü bulduk. Golden sonra yine oyunun hakimi olduk. Kenarlardan geldik, merkezden geldik. Şunu söyleyebilirim oyuncularım kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Özellikle ilk yarı hatta ikinci yarı da diyebiliriz sezonun en iyi futbolunu oynadık. Oyunumuzun hakkı galibiyetti. Maalesef bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Maç kazandığımız insanlar ‘takım kötü oynuyor’ derken bugün çok iyi oynadık. Kazanamıyorsun, futbol böyle bir şey. Direklerden dönen top, kaçırdıklarımız, kalecinin çıkardıkları baktığımız zaman ben bugünkü oyundan çok memnunum. İnşallah bu anlayışı, isteği, coşkuyu biz bundan sonraki haftalara taşıyacağız. Özellikle bu ara bizim hem sakatlarımızın takıma katılması hem de covidten çıkan oyuncularımızın fiziksel anlamda istediğimiz seviyeye gelmesi anlamında bu 15 günlük ara bize çok katkı sağlayacak. Ondan sonrasında da inşallah daha iyi futbol, daha iyi mücadele eden bir takım, daha göze hoş gelen ve taraftarını mutlu eden bir takım olacağız. Bu kaybettiğimiz puanları da inşallah telafi edip istediğimiz yerlere çıkacağız. Ben oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Altınordu’yu tebrik ediyorum. Genç oyuncular iyi mücadele ettiler” şeklinde konuştu.

YORUMLAR