Reklam

Safranbolu Kent Konseyi 4. Seçimli Genel Kurulu Yapıldı

Safranbolu Kent Konseyi 4. Seçimli Genel Kurulu, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Safranbolu Kent Konseyi 4. Seçimli Genel Kurulu Yapıldı

Safranbolu Kent Konseyi 4. Seçimli Genel Kurulu, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Safranbolu Kent Konseyi 4. Seçimli Genel Kurulu Yapıldı
05 Temmuz 2019 - 18:55

Toplantıya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra Genel Kurul Üyeleri katıldı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin gündem maddelerini okuması ve oya sunmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına geçildi.
Başkan Köse, Kent Konseyinin Safranbolu için yararlı ve gelişimi yönünde faydalı işler yapacağını ifade ederken; “Kent Konseyi seçiminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Divan Kuruluna İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar ve Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkan Şahin Yavuz oy birliği ile seçildi.
Safranbolu’da trafik ve turizm sorunu olduğuna dikkat çeken ve bu sorunların hep birlikte fikir jimnastiği yaparak giderilebileceğini ifade eden Mehmet Deniz Başkanlığında devam eden toplantıda dilek ve temennilerin ardından Tasnif Kurulu seçimi gerçekleştirildi. Daha sonra ilk dönem için iki yıl Kent Konseyi Başkanlığını yürütecek olan Başkanlık seçimi için yapılacak oylamanın açık oylama esasına göre yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Katılımcıların tümünün ortak adayı olan Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı ve İşadamı Şefik Yılmaz Dizdar yapılan açık oylamada oybirliği ile Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.
Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Dizdar; “ Şahsıma layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım. Malumunuz uzun süredir Safranbolu Kültür ver Turizm Vakfı Başkanlığını da yürütmekteyim. İnşallah amaçları Safranbolu’ya hizmet olan iki kurum adına var gücümüzle çalışacağız. Yeniden teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantı sonunda konuşan Başkan Köse, Kendilerinin de Mehmet Deniz’in düşüncelerine katıldığını, hiçbir yönlendirme olmadan gerçekleştirilen seçimlerin ardından başkan ve yürütme kurulu ile Safranbolu için güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını söyledi.
Köse şöyle devam etti; “ Kent Konseyi ile birlikte uyum içerisinde Safranbolu’da yapmayı düşündüğümüz projeleri daha da geliştirerek uygulamaya koyabileceğimizi düşünüyorum. Genel Kurulda bulunan tüm arkadaşların Safranbolu adına iyi niyetli ve gönüllü olduğunuzu biliyorum. Bu vesile ile tüm genel kurul üyelerimize teşekkür ediyor, Safranbolu’muza hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardında Kent Konseyi Yürütme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Oy birliği ile seçilen asil ve yedek üyeler şu isimlerden oluştu;
ASİL ÜYELER; Şahin Yavuz, Ali Sami Acar, Muammer Dumaner, Serap Karaoğlu, Hüseyin Akyol, İsmail Özcan, Özlem Urgancıoğlu
YEDEK ÜYELER; Nurdan Bayramgil, Kemal Tuncer, Zeki Çelik, Sebahattin Koş, Fedai Acar, Burhan Esirgen, İlyas Çavuşoğlu
 

YORUMLAR