Reklam

Safranbolu Emıtt’e Hazır

Safranbolu Emıtt’e Hazır

Safranbolu Emıtt’e Hazır
29 Ocak 2020 - 19:15

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve en iyi korunan 20 kent arasında bulunan Safranbolu, 30 Ocak- 2 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (EMITT’te) yerini alıyor.
Safranbolu’yu her platformda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Burada amacımız Karabük Valiliğimiz önderliğinde kentimizi tanıtmak, turizmine katkı sağlamaktır. Görev alacak olan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

EMİTT Fuarı’nın dünyanın en büyük ve en önemli 5 fuarı arasında olduğunu ifade eden Başkan Köse, bu durumun farkında olduklarını, bu nedenle fuara iyi hazırladıklarını, ziyaretçileri ise 3. holde ağırlayacaklarını söyledi.
Köse; Safranbolu Belediyesi olarak turizm ve tanıtım adına önemli çalışmalara imza attıklarını kaydederken, 1,5 milyona yakın ziyaretçi ağırlayan Safranbolumuzu Ulusal ve Uluslararası böylesi önemli platformlarda başarılı bir şekilde temsil etmenin gurur ve mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
 

YORUMLAR