Reklam

RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI
26 Mart 2020 - 20:24


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ülkemizde de eğitime ara verilmişti. YÖK’ün almış olduğu karar çerçevesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinin mümkün olduğunca kesintisiz yürütülebilmesi amacıyla uzaktan eğitim modeli uygulanacak. Bu çerçevede Üniversitemizde Uzaktan Öğretime 30 Mart Pazartesi başlanacak. Yaşanan süreç, yeni eğitim modeli ve öğrencilerin merak ettiği soruları Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN sosyal medya canlı yayınında yanıtladı.

RTEÜ Geliştirme Vakfı Topluluğu tarafından gerçekleştirilen canlı yayında dijital olanaklarla uzaktan öğretim sürecinin Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü başlayacağını duyuran Rektörümüz, öğrencilerin uzaktan eğitim süreciyle ilgili merak ettikleri sorularını cevapladı.
Koronavirüs ile mücadelede en önemli konunun doğru bilgilendirme olduğunu hatırlatan Rektörümüz, öğrencilerin gerek kendileri gerekse sevdiklerinin sağlığı için Sağlık Bakanlığının uyarılarını mutlaka dikkate almaları gerektiğini söyledi ve özellikle hijyene,  sosyal mesafeye ve 14 kuralına uyun çağrısı yaptı.
Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “ Sizler #EvdeKalUzaktanEğitimAl” kuralına uyarken, insan sağlığını tehdit eden bu virüsü de “#EvdeKalTürkiye”, “#EvdeHayatVar” sloganlarını içselleştirerek hep birlikte ortadan kaldıracağımıza inanıyorum.” dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
 

YORUMLAR