Reklam

Rotary Baba Çocuk Yaz Kampı Harika Geçti

Rotary Baba Çocuk Yaz Kampı Harika Geçti

Rotary Baba Çocuk Yaz Kampı Harika Geçti
08 Ağustos 2019 - 20:44


Geçtiğimiz haftasonu Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından bölgede ilk kez düzenlenen Baba Çocuk Yaz Kampı’nda 6-12 yaş çocukları ile birlikte babalar unutulmaz anlar yaşandı.
Bölgemizde ilk kez düzenlenen ve babaların 6-12 yaşlarındaki çocukları ile birlikte doğada, teknolojiden uzak, kaliteli zaman geçirmeleri hedeflenen kamp, çeşitli aktivitelerle renkli görüntülere sahne oldu.
Karadeniz Ereğli Kaymakamlığının da desteklediği etkinlik, Tas Gölü Doğal Kamp alanında gerçekleşirken, kampa Ereğli dışında Ankara, Kocaeli ve Düzce’den katılan toplam 30 aile katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını UR 2430. Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu ve eşi Feza gerçekleştirirken, Dönem Başkanı Aykut Ateş ve eşi Ülkü ile birlikte 28.Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Muhittin Dikmen ve eşi Tunay da yer aldı.
Karaalioğlu konuşmasında; “Alan gerçekten çok güzel, hava çok güzel. Buraya gelmiş olan babalar ve çocuklar birlikte çok güzel bir haftasonu geçirecekler. Babalar çocuklarını, çocuklar babalarını daha iyi tanıyacaklar. Bu organizasyonu gerçekleştiren Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Başkanı sevgili Aykut’a ve eşine, ona yardımcı olan tüm Rotaryenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bölgemiz için çok önemli bir aktivite, hayırlı olmasını diliyorum.”
Dönem Başkanı Aykut Ateş de kısa bir konuşma yaparken, Kısa Dönem Yaz Kampının ardından Ağustos ayında yine çocuklarımız için bir etkinlik planladıklarını ve gerçekleşecek aktivitelerle birlikte keyifli bir kamp programı olacağını hatırlattı. 
Komite Başkanı Mert Öztürk kamp kurallarından bahsettikten sonra kamp programına geçildi.
Gün boyunca spor etkinlikleri, takım oyunları, yarışmalar gibi faaliyetlerin gerçekleştirildiği kampta Düşle Harekete Geç Derneği üyeleri çocuklarla tüm etkinlikler boyunca yakından ilgilenirken, kamp alanına çeşitli spor malzemeleri getiren Decathlon İzmit Ekibi de “Kamp Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli” konulu kısa bir eğitim gerçekleştirdi. Gece kamp ateşi başında sohbet edilirken, çocuklar karaoke ile birlikte şarkılar söylediler.
Kampın sonunda çocuklara hatıra madalyası, rozetler, Turkcell Emocanlar ve katılım belgeleri takdim edilirken Düşle Harekete Geç Derneği tarafından Kuş Evleri hediye edildi. 
İlhan Mühendislik ve Turkcell Şen’in de sponsor olduğu Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Baba Çocuk Yaz Kampı’nda babalar ve çocuklar geride harika anılar bıraktıkları bir hafta sonu geçirdiler.
 

 

 


YORUMLAR