Reklam

Rizeli minik judoda altın madalya kazandı

Rizeli minik judoda altın madalya kazandı

Rizeli minik judoda altın madalya kazandı
22 Temmuz 2019 - 17:34

20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleşen, süper minik ve minikler kategorisinde gerçekleşen müsabakalarda, Çaykur Genel Müdürlüğünün Kulübü ÇAYKUR spor Kulübünden 36 kilo Miniklerde Kübra YAZICI turnuvanın birincisi olarak altın madalya kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Judo Federasyonu ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 15 Temmuz Şehitleri Anma Karadeniz İlleri Judo Turnuvası, Süper Minik ve Minikler kategorisinde gerçekleşti. Ordu, Altınordu’da bulunan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya, Ordu, Rize, Çorum, Trabzon, Zonguldak, Sinop, Samsun, Giresun, Amasya, Tokat, Bartın, Bayburt, Düzce, Bolu, Kastamonu, Gümüşhane, Artvin ve Karabük illerinden gelen 340 lisanslı sporcu katıldı.
15 Temmuz Şehitlerini Anma Karadeniz illeri Judo Turnuvası açılış seremonisine, Ordu Vali Yardımcısı Bayram GALE, Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel YEDİYILDIZ, JUDO Federasyon Başkanı Sezer HUYSUZ, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ ve protokol üyeleri katıldı. Çaykurspor Yıldızlar ve Minikler Judo takımını Harun Öztürk isimli Antrenör çalıştırmaktadır.Haber: Bayram Ali Kavalcı

YORUMLAR