Reklam

RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN KAVALCI’YA TAZİYE ZİYARETİ

RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN KAVALCI’YA TAZİYE ZİYARETİ

RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN KAVALCI’YA TAZİYE ZİYARETİ
14 Eylül 2020 - 17:53

Rize Valisi Kemal ÇEBER, geçen hafta Çarşamba günü çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden, Rizeli tanınmış gazeteci-yazar Karadeniz Son Havadis Medya Yayın Grubu Rize İl Temsilcisi  Bayram Ali Kavalcı’ya görev yaptığı ofisinde taziye ziyaretinde bulundu.

Gazeteci yazar Bayram Ali Kavalcı’nın, merhume annesi Seher Mete Kavalcı (97) geçen hafta Salı günü birlikte yaşadığı oğlu Bayram Ali Kavalcı’nın evinde yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu geçirmiş olduğu rahatsızlık neticesi 112 Acil Ambulans tarafından getirildiği Rize Devlet Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştu. Geçen Çarşamba günü, Rize Sahil camiinde saat 14’00’de kılınan cenaze namazının ardından, Rize Belediyesi Asrı mezarlıkta toprağa verilmişti.

Gazeteci–yazar B. Ali Kavalcı’ya taziye ziyaretinde bulunan Rize Valisi Kemal ÇEBER, Çaykurspor Kulübüne gelişte, Türkiye Güreş Federasyonu ve Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu ve Kulüp Müdürü Bayram Ali Kavalcı birlikte karşıladılar.

Taziye ziyaretinde konuşan Rize Valisi Kemal ÇEBER, “ İnsanın kendine en yakın hissedebileceği varlık, onu doğuran annesidir. Bize yakın olan insanlar içinde anamız kadar bize candan bağlı yakın dost yoktur. Atalarımız onun içindir ki, Ana gibi yar, Bağdat gibi diyar olmaz demişlerdir. Allah’ın takdiri böyle, topraktan geldik toprağa gidiyoruz. Merhume annenize Allah’tan rahmet diliyorum. Bir hayli zamandır yatağa bağımlı tedavi gördüğünü biliyorum. Bir hayli zamandır yatağa bağımlı yaşayan rahmetli annenize muhtereme eşinizle birlikte uzun yıllar hizmet verdiniz. Ne mutlu sizlere. Sizde biliyorsunuz, bizde ailemizin çınarı hacı babamı 9 ay önce ebedi âleme uğurladık. Bu vesileyle hepsinin ruhuna fatihalar gönderelim. Başınız sağ olsun. Allah’tan sabrı cemiller diliyorum. Allah size ve geride kalan yakınlarınıza hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah.” dedi.

YORUMLAR