Reklam

Rize'de altyapı çalışmaları devam ediyor

Rize'de altyapı çalışmaları devam ediyor

Rize'de altyapı çalışmaları devam ediyor
16 Kasım 2019 - 14:17

ÇAMLIBEL MAHALLESİ, LALELİ CADDESİNİN ALTYAPISI TAMAMEN YENİLENDİ…

Rize Belediyesi’nin başlatmış olduğu altyapı çalışmaları kapsamında Çamlıbel Mahallesi Laleli Caddesi’nin yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattında yıllarca devam eden sorunlar yapılan çalışmayla giderildi.

Çamlıbel Mahallesinden Dağbaşı mevkiine bağlantı sağlayan Laleli Caddesi yolunda Rize Belediyesi ekiplerince başlatılan çalışmada, eskiyen 200 metrelik kanalizasyon hattı yeni sistem uzun ömürlü borularla yenilendi. Aynı güzergah üzerinde daha önce var olmayan 250 metre yağmur suyu hattı sıfırdan döşenerek yol yağan yağmurlardan etkilenmeyecek hale getirildi. Daha önce var olan ancak kullanım ömrünü tamamlayan 250 metrelik içme suyu şebeke hattı ise, yeni sistem kaliteli borularla yeniden döşenerek vatandaşlarımıza daha kaliteli su tüketmeleri için imkan sağlandı.

YOLUN BETONLAMA İŞLEMİNE BAŞLANDI….

Uzun ömürlü malzemeler kullanılarak altyapısı tamamen yenilenen yolda iş makineleriyle tesviye çalışması tamamlandı. Büyük çaplı çalışmanın yapıldığı ve bu nedenle bir süredir trafik akışına kapalı olan yolda başlatılan zemin düzeltme ve yol genişletme çalışmalarının ardından betonlama çalışması başlatıldı. Beton çalışmasının ardından kısa süre içerisinde yol yeniden trafiğe açılacak.

YORUMLAR