Reklam

RİZE BEM-BİR-SEN’DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARETLER

RİZE BEM-BİR-SEN’DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARETLER

RİZE BEM-BİR-SEN’DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARETLER
15 Ocak 2020 - 20:08

Belediye ve özel idare çalışanları Birliği Sendikası Bem Bir Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak ve beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Rize’nin İlçe Belediye Başkanlarına yaptığı ziyaret mesaisi hızlı bir şekilde devam ediyor.

Belediye başkanları ve çalışanlarını durmadan ziyaret eden Albayrak, Yerel yönetimlerde çalışan memurların sorun ve eksikliklerini yerinde tespit ederek çözümler arıyor..

Üyeleriyle beraber istişarelerde bulunup çözüm odaklı hedefler koyan kısa zamanda neticelere ulaşma gayretinde olan Bem-Bir-Sen yönetimi, yerinde ve zamanında sorunlara dokunuşlar yaparak ortak akıl ve gayretle her şeyin üstesinden gelineceğini ifade etti.

Yerel yönetim hizmetlerinde koordineli ve bilgi birikimlerle güzel hizmetlere ulaşılacağını ve yapılan hizmetlerin halkımız tarafından kabul göreceğini ifade ederek bunun özveriyle çalışmaktan geçtiğini belirtti. Belediye başkanlarıyla personellerin sorunları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunan Albayrak belediye başkanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına teşekkür ederek ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI -RİZE

YORUMLAR