Reklam

RiDEF'in geleneksel iftarı Ankara'da yapıldı

Rize Dernekler Federasyonu’nun (RİDEF) geleneksel olarak her sene düzenlediği iftar yemeği Kartallar Holding’de gerçekleşti. İftara siyaset,bürokrasi ve Ankara’da yaşayan Rize'liler katıldı.

RiDEF'in geleneksel iftarı Ankara'da yapıldı

Rize Dernekler Federasyonu’nun (RİDEF) geleneksel olarak her sene düzenlediği iftar yemeği Kartallar Holding’de gerçekleşti. İftara siyaset,bürokrasi ve Ankara’da yaşayan Rize'liler katıldı.

RiDEF'in geleneksel iftarı Ankara'da yapıldı
17 Mayıs 2019 - 22:28

Ankara Rize dernekleri federasyonu geleneksel iftari Genel Başkan Muammer Bostan,Genel Başkan yardımcısı Ahmet İsmail Sargın ve Ridef yönetim kurulu ev sahipliğinde Rizespor Kulübü Başkani ve Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kartal'ın sponsorluğunda Kartallar Plaza’da düzenlendi.

Ankara’daki Rize'lilerin yoğun katılım gösterdiği İftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti 26. Dönem Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal ,Türkiye İnternet Medya Federasyonu Genel Başkanı ve Rize dernekleri federasyonu kurucu Genel Başkanı aynı zamanda Onursal Başkanı olan Süleyman Basa , Rize' li bürokrat, yargı üyeleri çok sayıda siyasetçi ve Rize'li vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, “Hemşehri dernekleri çalışması hem zevkli hem de zor olan Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Siyasi düşüncesi, hayata bakışı, dünya görüşü farklı olabilen ama ortak noktası memleket olanların bir araya getirdiği oluşumlardır. Oluşturduğumuz yönetimimiz ile Ankara’da çok güzel çalışmalar yapmaya gayret ettik. 23 ilde bağımlılık ile mücadeleyi konu alan orta oyunu ile çok başarılı bir proje gerçekleştirdik. 17 bin 500 gencimize ulaşıp onları bağımlılık hakkında bilinçlendirmeye çalıştık. Projemizde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Rize denince akla ilk Çay geliyor, ama ben bu salona bakınca Rize denince akla siyasetten bürokrasiye sanattan spora alanında kariyer sahibi yetişmiş insan gücü görüyorum. Bu tablodan gurur duyuyoruz. Rize’nin ve Rizelinin olduğu her yerde olmaya ve Ankara’da Rize’nin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Hayati Yazıcı’nın konuşmaların ardından iftara katılanlara Çaykur Rizespor atkısı hediye edildi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Muammer Bostan ve Süleyman Basa dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Muammer Bostan dahil, gülümseyen insanlarGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan


YORUMLAR