Reklam

Ramazan Akşamlarında Muhteşem Final

Ramazan Akşamlarında Muhteşem Final

Ramazan Akşamlarında Muhteşem Final
03 Haziran 2019 - 15:42

Safranbolu Belediyesi Geleneksel Ramazan Akşamları Etkinlikleri 2 Haziran akşamı sevilen iki sesin Erkan Oğur – İ. Hakkı Demircioğlu konseri ile sona erdi.
Akşam namazı sonrası çocuklara yönelik Karagöz – Hacivat, şarkı yarışması ve çocukların tiyatral performansları ile başlayan son Ramazan Akşamları programı teravih namazı sonrası sahne alan ve muhteşem performansları ile Safranboluluların gönlünde bir kez daha taht kuran Erkan Oğur – İ. Hakkı Demircioğlu konseri ile son buldu.
Konsere Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altuntepe, Birol Sarıvaz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve en sevilen türkülerini seslendiren ikili gece sonunda, “Bizleri sizlerle buluşturan ve böylesi güzel organizasyonları devam ettiren Başta Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse olmak üzere tüm belediye personeline ve gece boyunca bizlere eşlik eden sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuşurken Başkan Elif Köse ise “ Birlik, beraberlik ve paylaşım duygusunun en üst seviyelere çıktığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakıyoruz. Bir ay boyunca gerek Mahalle İftarlarımız gerek İftar Soframızda bizlerle birlikte olan siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yine bir ay boyunca gerek geleceğimizin teminatı yavrularımız için gerçekleştirilen eğlencelerde ve diğer programlarda Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında gerçekleştirdiğimiz Ramazan Akşamları etkinliklerimizde bizlere gönül köprülerini açan sanatçılarımıza da teşekkür ediyorum. Son olarak bu akşam bizleri kırmayarak Korumanın Başkenti Safranbolu’da muhteşem sesleri ve eserleri ile Ramazan ayını birlikte uğurladığımız Erkan Oğur – İ. Hakkı Demircioğlu’na teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta Safranbolulu hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, her günümüzün bayram tadında olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Köse gecenin sonunda Sanatçılara Safranbolu maket evi ve Safranbolu lokumu hediye etti.
 

YORUMLAR