Reklam

POSBIYIK: KREŞ SAYISINI ARTIRACAĞIZ

POSBIYIK: KREŞ SAYISINI ARTIRACAĞIZ

POSBIYIK: KREŞ SAYISINI ARTIRACAĞIZ
22 Haziran 2019 - 21:04

Bölgemizi dün etkisi altına alan yağış sonrası İstanbul programını yarıda keserek Ereğli’ye dönen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bugün Belediye Sevgi, Barış, Dostluk Kreşi’nin yıl sonu etkinliğine katıldı. Başkan Posbıyık “Belediyeyi toparladıktan sonra kreş sayısını artıracağız” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi, Barış, Dostluk Kreşi, Tatoğlu Kültür Merkezi’nde yıl sonu etkinliği düzenledi.

Dün bölgemizi etkisi altına alan yağış sonrası İstanbul programını yarıda keserek ilçeye dönen Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Neriman Posbıyık ile kreş etkinliğine katılarak minikler ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Posbıyık, kreşten bu yıl mezun olan minikleri ve ailelerini tebrik etti. İlçede kreş sayısını artıracaklarını söyleyen Posbıyık “10 yıl önce açtığımız bu kreş iyi noktalara geldi. Bugüne kadar emek veren arkadaşlarımızı kutluyorum. 5 yıl aradan sonra görevi devraldığımızdan itibaren belediyeyi toparlamak için çabalıyoruz. Toparladıktan sonra kreş sayısını artıracağız” dedi.

Posbıyık şunları söyledi:

“Öğretmenlerimize, yardımcılarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, velilerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Arkada, ülkesi, bayrağı, vatanı, cumhuriyeti ve demokrasi için çalışan, çabalayan, çocuklarımızın yetişmesini sağlayacak öğeler bırakmak. Bu bakımdan, anneler de veliler de öğretmenler de bizler de çocuklarımızın bu ülke için, vatan için, Atatürk ilkeleri için, Cumhuriyet için iyi noktalara gelmesi için çaba göstereceğiz.”

Belediye Başkan vekili meclis üyesi Emrah Karaarslan, Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Mendeş, Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay ve çok sayıda öğrenci velisinin hazır bulunduğu etkinlikte minikler gösterilerde bulundu, oyunlar oynadı.

Kreş yönetimi, Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’a verdikleri destek için üzerlerinde fotoğraflarının yeraldığı hediyeler takdim ettiler.

YORUMLAR